• سه‌شنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1403120704815
  • خبرنگار : 71454

جشنواره برلین در ۷۵ سالگی رکورد شکست

جشنواره برلین در ۷۵ سالگی رکورد شکست

جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۲۵ از فروش ۳۳۶ هزار بلیت خبر داده است که بالاترین میزان در تاریخ ۷۵ دوره این رویداد محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، تعداد بلیت‌های فروخته‌شده اندکی از رکورد قبلی در سال ۲۰۱۶ که ۳۳۵,۹۸۶ بلیت بود، فراتر رفته است، هرچند ارقام دقیق هنوز اعلام نشده‌اند.

همچنین، میزان فروش در بخش«Berlinale Goes Kiez» که فیلم‌های جشنواره را در سینماهای محلی برلین نمایش می‌دهد، هنوز گزارش نشده است.

آمار فروش امسال همچنین نسبت به دوره ۲۰۲۴ که ۳۲۹,۵۰۲ بلیت به فروش رفته بود، افزایش یافته است.

تعداد فعالان حرفه‌ای عرصه سینما که در این دوره جشنواره شرکت داشتند اندکی کاهش داشته و از ۱۹,۹۶۸ نفر در سال ۲۰۲۴ به ۱۹,۰۰۰ نفر رسیده است.

هفتاد و پنجمین دوره برلیناله شامل حدود هزار نمایش عمومی و ۳۴۰ جلسه گفت‌وگوی حضوری و پرسش و پاسخ با عوامل فیلم‌ها بود.

بازار فیلم اروپا (EFM) میزبان ۹۹۸ نمایش ویژه بازار بود که اندکی کمتر از ۱,۰۲۹ نمایش در سال ۲۰۲۴ است. با این حال، تعداد خریداران حاضر در این بازار از ۱,۲۶۳ نفر در سال گذشته به ۱,۳۱۴ نفر افزایش یافته است. تعداد کل شرکت‌کنندگان در بازار فیلم اروپا هنوز اعلام نشده، اما جشنواره گزارش داده است که ایالات متحده پس از آلمان، دومین گروه بزرگ شرکت‌کنندگان را از نظر ملیت تشکیل داده است.

امسال، جشنواره برلین بخش‌های جدیدی را معرفی کرد که شامل بخش «چشم انداز» (Perspectives) با ۱۴ فیلم بلند اول و فضای جدید هاب ۷۵ (HUB75) در مقابل کاخ جشنواره بود که میزبان ۱۵ گفت‌وگو و رویداد رایگان برای بازدیدکنندگان عمومی و حرفه‌ای بود.

تریشیا تاتل، که برای اولین بار به عنوان مدیر جشنواره برلین فعالیت می‌کرد، گفت :«ما واکنش‌های مثبتی نسبت به تصمیمات هیات های داوری، بازخوردهای قوی درباره بهبودهای انجام‌شده در زیرساخت‌ها و همچنین بازخوردهای خوبی درباره برنامه‌های فیلم‌ها دریافت کرده‌ایم. روحیه جشنواره بالا بود و با این انرژی، از هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای سال ۲۰۲۶ هستیم.»

امسال فیلم نروژی «رویاها» به کارگردانی داگ یوهان هاگرود، برنده خرس طلایی بهترین فیلم شد.

حضور ستاره‌های سرشناسی از جمله تیموتی شالامی، رابرت پتینسون، جیکوب الوردی، جسیکا چستین، تیلدا سوینتن، مارگارت کوالی و ماریون کوتیار نیز توجهات زیادی را به این جشنواره جلب کرد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha