• دوشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1403120604238
  • خبرنگار : 71451

توصیف سرلشکر رضایی از محسن رفیق‌دوست

توصیف سرلشکر رضایی از محسن رفیق‌دوست

سرلشکر محسن رضایی در مراسم نکوداشت سردار محسن رفیق دوست در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در سخنانی با اشاره به اینکه به محفل‌های برادری کم توجه کرده‌ایم، توضیح داد: تا کنون حدود ۱۲ نفر از فرماندهان مورد تقدیر قرار گرفته‌اند و بزرگداشت آقای محسن رفیق دوست به‌عنوان یک پیشکسوت دفاع مقدس ضرورت داشت.

به گزارش ایسنا،وی تأکید کرد: برادری در امتداد ولایت است. کسانی که به موازات رهبری یا جدا از آن برادری را معنا کنند در اشتباه هستند. در دوران دفاع مقدس در امتداد رهبری یک رودخانه به نام برادری را شکل دادیم و به پیروزی رسیدیم. در شرایط کنونی کشور فقدان این برادری احساس می‌شود و باید دوباره این رودخانه بزرگ برادری را پشت سر رهبری ایجاد کنیم.

فرمانده وقت سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس با اشاره به خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی گفت: ستاد سپاه با همکاری آقای ذوالقدر و لاریجانی شکل گرفت و ممکن است افرادی این را ندانند. حاج محسن رفیق دوست دریای عظیمی از فداکاری است و بسیاری از فرماندهان مشتاق بودند درباره او خاطره روایت کنند.

سرلشکر رضایی با اشاره به ایجاد روابط عاطفی و انسانی درون جامعه افزود: فلسفه این محفل برادری ایجاد روابط عاطفی و انسانی است و این کار را با مراسم نکوداشت حاج محسن رفیق آغاز کردیم. من اولین بار فروردین سال ۱۳۵۸ با او آشنا شدم. حدود ۱۲ نفر بودیم و نخستین اساسنامه سپاه را نگاشتیم. پس از شهادت شهید مطهری من مجدد در سپاه آمدم و اطلاعات سپاه را تشکیل دادم و آقای بشارتی در این زمینه زحمات فراوانی کشیده بودند. شرایط سخت بود و بزرگان انقلاب می‌گفتند به منافقین کار نداشته باشید آنها را اصلاح خواهیم کرد. ساز و کارهای اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت را  ایجاد کرده بودیم و حاج محسن رفیق دوست پشتیبانش بود.

وی گفت: در اوایل انقلاب سپاه وضعیت خوبی نداشت و چندین فرمانده عوض کرده بود. تعدادی از دوستان از جمله محسن رفیق دوست جمع شدیم تا اجازه ندهیم سپاه به سمت دولت موقت یا بنی‌صدر مایل شود و می‌خواستیم سپاه پشت خط امام باقی بماند. من فرمانده سپاه شدم. یک سمت من آقای رفیق دوست بود و طرف دیگرم فرماندهانی مانند آقایان شمخانی، باقری، صفوی و سایر فرماندهان قرار داشتند. حاج محسن لجستیک من بود و خودش مسئله را حل می‌کرد و هیچ وقت نمی‌گفت شدنی نیست. مسیر حاج محسن همان مسیر مستقیم است و در مسیر روحانیت، مرجعیت و مقام معظم رهبری مانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha