به گزارش ایسنا، دکتر محمد حسن زاده در نشست خبری که امروز در ساختمان مرکزی ایرانداک برگزار شد، به تشریح جزئیات جایزه ملی فناوری اطلاعات پرداخت و گفت: در دنیای امروز فناوری اطلاعات و تحول دیجیتال به یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی و صنعتی تبدیل شده است. ضرورت شناسایی، ارزیابی و تجلیل از دستاوردهای برتر این حوزه بیش از پیش احساس میشود. بر این اساس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران به عنوان یکی از پیشروترین نهاد علمی کشور در زمینه پژوهش، نوآوری و توسعه علم و فناوری اقدام به برگزاری جایزه ملی فناوری اطلاعات کرده است.
وی در ادامه تصریح کرد: رویداد فوق با هدف ارزیابی دقیق و معرفی برترینهای حوزه فناوری اطلاعات، شرکتهای تحولآفرین و مدیران برتر فناوری اطلاعات برگزار میشود.
رئیس ایرانداک خاطرنشان کرد: جایزه ملی فناوری اطلاعات در روز ۸ اسفندماه جاری در سالن همایش های وزارت کشور برگزار خواهد شد و در این مراسم از حدود ۵۲ برگزیده حوزههای مختلف تقدیر خواهد شد.
حسن زاده خاطرنشان کرد: جایزه ملی فناوری اطلاعات شامل سه بخش اصلی است که محصولات برتر یکی از این بخشهاست که در آن شرکتهای تحول آفرین و مدیران برتر فناوری اطلاعات (مبپا) حضور دارند. در واقع در بخش محصولات برتر ۹۳ محصول پیش ثبتنام کردند که ۴۴ محصول به مرحله ارزیابی اولیه و ۳۱ محصول نیز به مرحله ارزیابی نهایی راه پیدا کردند.
به گفته این مقام مسئول معیارهایی همچون نوآوری، سهم بازار، مقیاس پذیری و تاثیرگذاری بر اکوسیستم فناوری مورد ارزیابی قرار می گیرد، همچنین شرکتهای تحول آفرین نیز با توجه به شاخصهایی نظیر مدیریت نوآورانه، اثرگذاری در بازار، توسعه پایدار و نقش در تحول دیجیتال سنجیده می شود.
حسن زاده خاطرنشان کرد: در بخش شرکت های تحولآفرین ۳۷ شرکت پیش ثبتنام کردند که ۱۳ شرکت به مرحله ارزیابی اولیه و ۹ شرکت به مرحله ارزیابی نهایی راه یافتند.
به گفته رئیس ایرانداک در بخش مدیران برتر فناوری نیز ۲۶ مدیر به صورت پیش ثبت نام کردند که ۱۴ شرکت به مرحله ارزیابی اولیه و ۹ شرکت به مرحله ارزیابی نهایی راه یافتند و در این بخش نیز اطلاعات نظیری استراتژیهای مدیریتی، میزان تاثیرگذاری بر صنعت و نقش آنها در توسعه و رشد فناوری کشور مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ادامه داد: برگزاری این رویداد بدون حمایت نهادها و سازمان های تاثیرگذار در حوزه فناوری کشور امکانپذیر نبوده و در این دوره مجموعههای مختلفی برای حمایت مالی جایزه همکاری کردند. امیدواریم برگزاری این جایزه گام موثر در شناسایی معرفی و حمایت از نوآوریهای برتر کشور باشد؛ ضمن اینکه بنا داریم این جایزه را در سال های آینده به یک مرجع معتبر در حوزه فناوری تبدیل کنیم و شرکت های بیشتری برای ارزیابی محصولات، خدمات و استراتژیهای خود در این جایزه شرکت کنند.
انتهای پیام
نظرات