• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1403113022361
  • خبرنگار : 71451

سردار کارگر: در ساخت و تکمیل موزه‌های دفاع مقدس و مقاومت همراهی خوبی دارد

سردار کارگر: در ساخت و تکمیل موزه‌های دفاع مقدس و مقاومت همراهی خوبی دارد

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: در ساخت و تکمیل موزه‌های دفاع مقدس و مقاومت دولت‌های مختلف از جمله دولت فعلی و رییس جمهور محترم همراهی خوبی داشته‌اند.

به گزارش ایسنا، دکتر احمد کرمی استاندار ایلام و دکتر سارا فلاحی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با حضور در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با سردار سرتیپ بسیجی بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دیدار و گفت‌وگو کردند.

دکتر کرمی استاندار ایلام در این دیدار با اشاره به اینکه، خاطرات دوران دفاع مقدس با زندگی مردم ایلام گره خورده است و جوانان استان علاقمند به فرهنگ دفاع مقدس هستند، گفت: ایلام با توجه به نقش موثری که در دوران دفاع مقدس داشته و شهرهای مختلف این خطه قدمگاه شهیدان و رزمندگان دفاع مقدس بوده و نیز عملیات‌های مختلفی که در این مناطق انجام شده، می‌تواند میزبان خوبی برای کاروان‌های راهیان نور باشد.

وی ادامه داد: آمادگی داریم در مناطق عملیاتی استان ایلام بنای یادبود آن عملیات را بسازیم و معتقدم هر چقدر در حوزه فرهنگی به‌خصوص دفاع مقدس هزینه کنیم با کاهش آسیب‌های اجتماعی مواجه خواهیم شد.

در ادامه دکتر سارا فلاحی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ شهدا و دفاع مقدس گفت: در استان ایلام بیش از ۴۰ عملیات در دوران دفاع مقدس اجرا شده است، اما حتی برخی از مردم استان هم از آن بی‌اطلاع هستند، لذا باید زیرساخت‌های لازم جهت میزبانی ایلام از کاروان‌های راهیان نور فراهم شود تا علاوه بر مردم ایلام، سایر مردم کشور هم از نقش مردم غیور این خطه در دوران دفاع مقدس مطلع و آگاه شوند.

فلاحی افزود:در شهرهای مختلف ایلام مثل مهران امکان ایجاد مراکز فرهنگی در کنار مرقد شهدای گمنام وجود دارد و این مراکز می‌تواند محلی برای ترویج فرهنگ شهدا باشد.

در ادامه سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز با اشاره به اینکه دفاع مقدس در کشور کلید وحدت است بیان کرد: در ساخت و تکمیل موزه‌های دفاع مقدس و مقاومت دولت‌های مختلف از جمله دولت فعلی و رییس جمهور محترم همراهی خوبی داشته‌اند و انشالله با همراهی استانداران و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی موزه‌های شهرهای مختلف تکمیل خواهد شد.

سردار کارگر در ادامه با تأکید بر اینکه، در ساخت موزه‌های دفاع مقدس باید سادگی رعایت شود، گفت: در خصوص توسعه موزه استان ایلام و ساخت مراکز فرهنگی در کنار مزار شهدا در شهر مهران و دیگر شهرهای استان، تصمیم با استاندار و دیگر مسئولین استانی است و منعی از طرف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha