عباس صدریانفر در گفت وگو با ایسنا، در خصوص اولین همایش ملی هیدرولوژی و منابع آب ایران که امروز در اهواز برگزار شد، اظهارکرد: از طریق ابتکار جلسات مدیریت مشارکتی، فرایند برنامهریزی منابع آب را در یک محیط شفاف و با مشارکت ذینفعان اصلی خصوصاً نمایندگان کشاورزان و همچنین سایر دستگاههای اجرایی انجام دادیم و این موضوع نقش مهمی در همراهی مردم و مسئولان در گذر از چالش خشکسالی داشت.
او ادامه داد: اثرات دوگانه تغییرات اقلیمی و مداخلات انسانی در منابع آب کشور به صورت توامان تاثیرگزار است و هر چه تفکیک این اثرات به شکل دقیقتر و شفافتری صورت پذیرد قطعاً در سیاستگذاریها موفقتر عمل خواهیم کرد.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان ایشان تاکید کرد: اثر گذاری در موضوعات تغییر اقلیم نیاز به اقدامات در سطح جهانی دارد و با شفاف شدن این تاثیرات در سیستم های منابع آب کشور میتوان اقدامات سازگاری را با دقت بیشتری برنامهریزی و سیاستگذاری کرد.
وی در ادامه پیشنهاد داد: عنوان این همایش باید به هیدرولوژی و مدیریت منابع و مصارف آبی تغییر کند تا بتواند توجه مجامع علمی و تخصصی را به موضوع مدیریت مصارف نیز جلب کند.
صدریانفر با اشاره به دستاوردهای حاصل شده در مدیریت خشکسالی های اخیر، سه رکن استفاده از فناوریهای نوین خصوصاً ارتقا سامانههای پایشی و شبکه سنجش هوایی، بکارگیری نیروهای متخصص و مدیریت مشکارکتی را رمز اصلی این موفقیت دانست.
او در پایان ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این همایش که نتیجه همکاری مشترک سازمان آب و برق خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز است، دستاوردهای مفید و قابل توجهی برای جامعه دانشگاهی و اجرایی کشور به همراه داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات