• دوشنبه / ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۵۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403112216915
  • خبرنگار : 51013

۲ مدال خوش‌رنگ جام کرواسی بر گردن ۲ نماینده کشتی فارس

۲ مدال خوش‌رنگ جام کرواسی بر گردن ۲ نماینده کشتی فارس

ایسنا/فارس کشتی‌گیران باشگاه نفت و گاز زاگرس جنوبی فارس در پیکارهای بین‌المللی کشتی فرنگی جام اوپن زاگرب در کرواسی به دو مدال ارزشمند دست یافتند.

مدیر باشگاه فرهنگی ورزشی نفت و گاز زاگرس جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اعلام این مطلب اظهار کرد: در این رقابت‌ها که نخستین مرحله از رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در سال ۲۰۲۵ بود، دو کشتی‌گیر از فارس مدال کسب کردند که هر دوی آن‌ها عضو تیم نفت و گاز زاگرس جنوبی هستند.

آرش فدعم گفت: غلامرضا فرخی در وزن ۸۲ کیلوگرم بر روی تشک رفت و با پیروزی در تمامی مبارزاتش طلایی شد و در وزن ۶۳ کیلوگرم نیز محمد مهدی کشتکار با اقتدار فینالیست شد و باوجود شایستگی به مدال ارزشمند نقره دست یافت.

وی ادامه داد: تیم کشتی فرنگی نفت و گاز زاگرس جنوبی با بهره‌گیری از یک برنامه‌ریزی منسجم و استفاده از ۶ کشتی‌گیر و ۳ مربی از استان فارس امسال برای دومین سال پیاپی توانست عنوان نایب قهرمانی لیگ برتر ایران را کسب کند.

به گزارش ایسنا، رقابت‌های کشتی فرنگی رنکینگ کرواسی با قهرمانی تیم ملی کشورمان به پایان رسید که چهار نماینده از استان فارس در این پیکارها حضور داشتند.

غلامرضا فرخی و محمد مهدی کشتکار به ترتیب در اوزان ۸۲ و ۶۳ کیلوگرم موفق به کسب مدال‌های طلا و نقره شدند و محمدرضا گرایی، دارنده دو مدال طلای جهان و المپیک در وزن ۷۲ کیلوگرم و محمدرضا غلامی در وزن ۶۰ کیلوگرم از دستیابی به مدال بازماندند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha