به گزارش ایسنا، کرامت ویس کرمی در حاشیه همایش بهرهبرداری از طرحها و پروژههای سیانجی در جمع خبرنگان در خصوص وضعیت سهمیه بنزین در نوروز، گفت: سهمیهها تغییری نخواهد کرد و مانند شرایط فعلی تخصیص صورت خواهد گرفت و برنامهریزی برای تعطیلات نوروزی انجام شده بهطوری که بنزین مناسبی ذخیرهسازی شده و در کل کشور توزیع شده است تا با موجودی و شرایط خوبی به استقبال تعطیلات نوروزی برویم.
وی در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص اجرای طرحهای توسعهای سیانجی و تاثیر آن در کاهش واردات بنزین، گفت: زمانی که خودرو به دوگانهسوز تبدیل میشود، سهمیه بنزین آن خودرو کاهش مییابد و کارت آن به کارت دوگانهسوز تبدیل میشود. بهطور مثال اگر یک مسافربر شخصی ۶۰ لیتر بنزین در ماه دریافت میکرد، پس از تبدیل ۳۰ لیتر دریافت میکند؛ یعنی ۳۰ لیتر از سهمیه بنزین خودرو کاهش مییابد و میزان صرفهجویی که صورت میگیرد رقم بالایی است، بخشی از این صرفهجویی را به شرکتها و خودروسازانی که کار تبدیل را انجام میدهند پرداخت میکنیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه متنوعسازی سبد سوخت خودروها با توجه به تأکید قانون برنامه هفتم توسعه در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت سیانجی، تقویت این صنعت و ارتقای زیرساختهای آن و ناوگان دوگانهسوز بعد از وقفه دو سالهای که ایجاد شده بود، دوباره در دستور کار است.
ویسکرمی با بیان اینکه از طریق حواله گاز صادر شده و عرضه آن در بورس انرژی، توانستیم بخشی از مطالبات پیمانکاران طرح سیانجی را پرداخت کنیم، گفت: با پرداخت این مطالبات روند تبدیل خودروها به دوگانه سوز، امروز آغاز شد، کسانی که خودروهای تکسوز عمومی بنزینی دارند اعم از تاکسی و وانت و همچینن مسافربرهای شخصی و اینترنتی میتوانند با مراجعه به سامانه GCR.NIOPDC.IR ثبت نام کنند و در نوبت تبدیل قرار میگیرند.
وی درباره مخالفت مجلس با مصوبه هیئت وزیران مبنی بر تغییر مبنای محاسبه کاهش یارانه گازوئیل در معادن عمده و صنایع بالادستی گفت: برمبنای بندی که در قاون برنامه هفتم پیشرفت آمده، یک تکلیفی را مجلس برای دولت مشخص کرده، هیئت وزیران هم برای معادنی که تولید بالایی دارند و همچنین برای صنایع بالادستی این اصلاح قیمت را شروع کرده و آییننامه اجرایی آن را مشخص کرده و به مرحله اجرا هم رسیده اما مجلس یک ایرادی به بخشی از این مصوبه گرفته که آن هم در مرحله اصلاح است.
به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی این قانون مورد تصویب مجلس است که یارانه گازوئیل در معادن بزرگ و فعالان صنایع بالادستی باید کاهش پیدا کند؛ دولت ایراد مجلس را در این مصوبه برطرف خواهد کرد.
ویسکرمی با بیان اینکه امروز تعداد ۱۲ جایگاه سی ان جی در سراسر کشور به بهره برداری رساندیم و تعداد این جایگاهها به ۲۶۰۰ باب رسیده و ۹۳ جایگاه نیز در دست احداث داریم، اظهار کرد: برنامه ریزی میکنیم در نقاطی که از صنعت سیانجی کمتر برخوردار بوده اند، پروژه اجرا کنیم در استان سیستان و بلوچستان به سرعت کار را جلو میبریم؛ ۵ جایگاه در این استان راه اندازی شده و ۵ جایگاه دیگر نیز تا پایان سال اضافه می شود.
وی افزود: همچنین مجوز احداث ۵۰ جایگاه دیگر به صورت رایگان در این استان راه اندازی شود و ۱۶ دستگاه تجهیز نو برای استان سیستان و بلوچستان در نظر گرفتیم ۵۰ جایگاه نیز برای جنوب استان کرمان در نظر گرفتیم، در استان هرمزگان نیز تجهیزات به صورت رایگان در دستور کار است که با قراردادی که با تولیدکننده تجهیزات منعقد میکنیم، بومی سازی در داخل کشور انجام می شود و به این ترتیب ۱۰۰ جایگاه با تجهیزات رایگان به تعداد جایگاهها در مناطق کم برخوردار سی ان جی اضافه می شود.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی درباره اقدامات صورت گرفته برای کاهش حوادث در جایگاههای سیانجی گفت: احداث و بهره برداری از این جایگاهها بر مبنای استانداردهای سیانجی است، حوادث به دستکاری در مخازن خودرو برمیگردد و استانداردها رعایت نمی شود. طرح جدیدی برای مخازن خودروهایی که زمان استفاده از آنها منقضی شده و نیاز به تعویض دارند در نظر گرفتهایم، وزارت کشور ۱۸ هزار دستگاه تاکسی که مخازن آنها منقضی شده و نیاز به تعویض دارند را به ما معرفی کرده است، ۱۲ هزار دستگاه کار ثبت نام را در سامانه انجام دادند و مخزن ۸۳۰۰ تاکسی تعویض شده است.
ویسکرمی با بیان اینکه اگر استانداردهایی که مرتبط با بهره وری از جایگاه سیانجی و ناوگان حمل و نقل رعایت شود، این اتفاقات رخ نمی دهد، اظهار کرد: عمده اتفاقات به دستکاری های غیر اصولی و غیر استاندارد بر میگردد.
انتهای پیام
نظرات