علی آشتیانیپور در گفتوگویی با ایسنا درباره اینکه نبودن چند فیلم کمدی پرفروش در میان ۱۵ فیلم با بیشترین آراء مردمی پُر بحث شده است گفت: صاحبان فیلمهای کمدی طبیعتاً این حق را دارند که بدانند جایگاه فیلمشان کجاست و ما برای این حق احترام قائل هستیم. البته وظیفه من حفظ امانت است و در رأی گرفتن از مردم نقشی ندارم. نکته مهم بعدی این است که اعلام این فهرست اولیه به این معنا نیست که بقیه فیلمها از گردونه رهگیری خارج شدند. رأیگیری تا انتها ادامه دارد و امکان اینکه بعضی از فیلمهای خارج از این فهرست در روزهای آینده رأی بیشتری کسب کنند و جای فیلمهای داخل این لیست ۱۵ فیلمی را بگیرند وجود دارد.
وی ادامهداد: از امشب در هر فهرست جدید رأیگیری دو فیلم کم میشود تا در نهایت به ۷ فیلم برسیم؛ بنابراین فیلمهایی که رأی بالاتری میگیرند اعلام خواهند شد اما بقیه فیلمها همچنان در مسیر رأیگیری قرار خواهند داشت.
وی افزود: هیچکس هیچ نوع مداخلهای در اینکه فیلمی رأی کمتر یا بیشتری بگیرد، ندارد. البته درباره فیلمهای کمدی همیشه چنین بحثی وجود داشته است. به هر حال جشنواره فجر اصطلاحا مخاطب جشنوارهای دارد و بر همین اساس در سالهای گذشته خیلی از صاحبان فیلمهای کمدی تمایلی به نمایش فیلمشان در جشنواره فجر نداشتند و مستقیم به اکران عمومی میرفتند اما همین که الان این فیلمها در جشنواره حضور دارند از نظر ما محترم است.
آشتیانی پور درباره تاثیر خریدهای سازمانی بر رأیها گفت: از روز ابتدا تمام راههایی که ممکن بود به خرید بلیت گروهی با هدف شرکت در رأیگیری منجر شود، بسته شد. نهادها میتوانند بلیت گروهی بخرند اما در رأیگیری قرار نمیگیرند یعنی هر کسی که فقط با موبایل خود بلیت خریده (حداکثر چهار بلیت)، میتواند در رأیگیری شرکت کند. در واقع حضور سازمانها، صاحبان سینماها و صاحبان فیلمها همه از رأیگیری مردمی خارج شده است چرا که اصلاً کدی دریافت نمیکنند تا بتوانند رأی بدهند. در ضمن صاحبان فیلمها میتوانند بلیتهایی را که از طریق سازمان یا ارگانی خریداری شده بررسی کنند که ببینند آیا کدی دریافت کردند یا خیر و در صورت اطلاع، این موضوع را ما نیز بررسی میکنیم.
او در پایان تاکید کرد: هر نوع اطلاعرسانی درباره رتبهبندی فیلمها از جایی غیر از ستاد آرای مردمی جشنواره فجر باطل است.
در این زمینه بخوانید:
اعلام ۱۵ فیلم آرای مردمی فجر بدون رتبه بندی
انتهای پیام
نظرات