مسعود محمدی، امروز دوشنبه ۱۵ بهمن در نشست خبری مشترک با مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان از نظر مساحت ششمین استان کشور، و از نظر جمعیت شهری، شهر اصفهان چهارمین شهر پرجمعیت کشور به شمار میرود. همچنین از نظر جمعیتی، استان اصفهان سومین استان پرجمعیت کشور است.
وی با بیان اینکه استان اصفهان بهواسطه سیاستهایی که درگذشته اتخاذ شده، به سمت صنعتیشدن حرکت کرده است، افزود: این امر باعث شده که صنایع بزرگی در استان مستقر شوند و حتی ظرفیتهای استانهای دیگر به استان اصفهان وارد شود.
مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه این صنایع فرصتهای شغلی زیادی ایجاد کردهاند و بسیاری از افراد از استانهای دیگر نیز به اینجا آمدهاند، بیان کرد: مشکل امروز استان این است که برخی از این صنایع به دلیل ناکارآمدیهای مختلف، دچار بحران شدهاند و بسیاری از افرادی که در این صنایع مشغول به کار بودند، یا بازنشسته شدهاند یا دیگر مشغول به کار نیستند که ترکیب جمعیتی در استان را تغییر میدهد و تأثیرات منفی بر سیستم بیمهای وارد میکند.
محمدی افزود: در حال حاضر، یک میلیون و ۳۳۰ هزار نفر در استان اصفهان بیمه شدهاند و خدمات مختلفی به چهار میلیون جمعیت تحت پوشش این بیمهها ارائه میشود، اما درعینحال، تعداد افرادی که حق بیمه خود را پرداخت میکنند با افرادی که از خدمات بیمهای بهرهمند میشوند، فاصله زیادی دارد.
وی با تأکید بر اینکه در استان اصفهان، ۷۱ درصد از افراد بازنشسته شده، از مشاغل سخت و زیانآور بودهاند، بیان کرد: در حال حاضر، استان اصفهان با مشکلاتی مانند نبود اجرای صحیح قوانین بازنشستگی مواجه است و این مشکلات موجب شده که تعداد شکایات از این استان افزایش پیدا کند.
محمدی تصریح کرد: استان اصفهان در زمینه شکایت مشاغل سخت و زیانآور رتبه اول کشور را دارد که این شکایات عمدتاً به دلیل مشکلات در اجرای قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیانآور و بازنشستگی به وجود آمدهاند. این مسائل تنها به دلیل مشکلات صنعتی استان نیست، بلکه به دلیل عدم اجرای صحیح قوانین و بهطورکلی مدیریت نادرست نیز به وجود آمده است.
مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: استان اصفهان دارای ۴۴ شعبه تأمین اجتماعی است که از شرق تا غرب استان خدمات مختلفی را به مردم ارائه میدهند. اکنون با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم و بهطورکلی ۵۰۰ نفر کمبود نیرو داریم.
محمدی با بیان اینکه از ۱۱۳ هزار کارگاه فعال در استان، بسیاری از کارگاهها کوچک هستند و بسیاری از آنها مشکل پرداخت حق بیمه دارند، ادامه داد: در استان اصفهان روند افزایشی در تعداد بیمهشدگان وجود دارد. اجرای صحیح قوانین و توجه به نیازهای مردم باید در اولویت قرار گیرد تا از مشکلات موجود کاسته و عدالت اجتماعی بهدرستی رعایت شود.
وی در پایان گفت: بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی ۹۰۰ هزار میلیارد تومان است که ماهانه ۲۵ همت به آن اضافه میشود. در واقع ماهانه پنج همت در استان هزینه میشود، اما ۴.۲ همت دریافتی در تأمین اجتماعی داریم که موجب ناترازی انرژی شده است.
انتهای پیام
نظرات