• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403111510837
  • خبرنگار : 71468

اسبقیان:

ثبت نام اتومبیلرانی و بدنسازی مجددا انجام می‌شود/ دایی و دبیر هر دو از قهرمانان ما هستند

ثبت نام اتومبیلرانی و بدنسازی مجددا انجام می‌شود/ دایی و دبیر هر دو از قهرمانان ما هستند

معاون قهرمانی وزیر ورزش و جوانان گفت: غلامرضا نوروزی سرعتش را در رسیدن به اهداف بیش‌تر کند. 

به گزارش ایسنا، محمدشروین اسبقیان در پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون پزشکی ورزشی بیان کرد: امیدوارم در این دوره آقای نوروزی سرعتش را در رسیدن به اهداف بیشتر کند. بازی‌های مهمی را در پیش داریم و باید در راستای سلامت ورزشکاران دقت لازم توسط فدراسیون پزشکی انجام شود. هیات‌های استانی هم وظایف خطیر و سنگینی دارند.

او ادامه داد: دوپینگ آفت ورزش است. برای اولین بار بعد از سال‌ها ستاد مبارزه با دوپینگ با حضور خود آقای دنیا مالی در وزارت ورزش تشکیل شد. خواهش می‌کنم جلسات ماهیانه با فدراسیون پزشکی را در این مورد داشته باشیم. در مورد مکمل های آلوده می‌دانم دوستان دقت نظر بیشتری خواهند داشت.

اسبقیان همچنین در جمع خبرنگاران  در مورد تاخیر در برگزاری انتخابات فدراسیون‌های کاراته، بدنسازی و اسکی بیان کرد: وزارت ورزش برنامه ریزی خوبی انجام داده که فدراسیون ها تعیین تکلیف شوند. فدراسیون
کاراته شرایط متفاوتی دارد و قطعا تلاش می کنیم تعیین تکلیف کنیم و سایر فدراسیون ها را هم تعیین تکلیف کنیم.

او ادامه داد: انتخابات فدراسیون های اسکی  اوایل سال آینده در فروردین برگزار شود. در مورد فدراسیونهای بدنسازی و اتومبیلرانی بخاطر ابهاماتی که در راستای ثبت نام فدراسیون ها و کمیسیون ها و تشکیل جلسات هیات ربیسه وجود داشت. همچنین اعتراضاتی داشتند و بررسی کردیم و دستگاه نظارتی هم نقطه نظراتی داشت، بنابراین ثبت نام مجدد انجام  می‌شود.همچنین انتخابات بدنسازی نیز هفتم اسفند کنسل می‌شود و زمان ثبت نام متعاقبا اعلام می‌شود. ثبت نام بدنسازی هم مجدد انجام می‌شود.
او در مورد اظهارنظرهای دایی و دبیر گفت: هر دو از قهرمانان بلند آوازه ما هستند و قهرمانان معمولا با هم صحبت هایی دارند و خودشان  حل می‌کنند و مشکلی نیست. هر دو از ورزشکاران خوب ایران هستند.

او در مورد اعتراض دیگر کاندیداهای انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی گفت: ما هر اعتراضی را حق می‌دانیم و مورد برسی قرار می‌دهیم. کاندیداها می‌گفتند آقای  نوروزی ۳۶ سال سنوات دارد. بررسی ما از دانشگاه علوم پزشکی این بود که در نامه کتبی با امضا رییس دانشگاه علوم پزشکی اعلام کردند او ۳۴ سال خدمت دارد و بازنشسته  نیست. نامه ای هم از سازمان بازرسی به دست ما نرسیده است.

اسبقیان در پاسخ به این پرسش که نوروزی دو سال دیگر بازنشسته است؟ تصریح کرد: دوره او باید تمام شود. در نامه دانشگاه علوم پزشکی قید شده با نظر مقام بالادستی تا ۶۵ سالگی می‌تواند کار کند.

او در  پاسخ به این پرسش که اگر کمیته ملی المپیک همچنان بخواهد بازی‌های کشورهای اسلامی و جوانان بحرین را از دستور کار خود خارج کند چه واکنشی وزارت ورزش خواهد  داشت؟ تاکید کرد: با توجه به شناختی که از  آقای خسروی وفا دارم می‌دانم قطعا چنین چیزی اتفاق نمی افتد. وزارت ورزش و کمیته در کنار هم هستند. خسروی وفا  در تمام جلسات هم‌اندیشی با فدراسیون ها است. وزارت ورزش حاکمیت است و طبق قوانین باید به حاکمیت احترام بگذاریم. از طرف وزیر می‌گویم تیم های  ملی با قدرت به بازی‌های کشورهای اسلامی و بحرین اعزام خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha