• یکشنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۳:۴۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403111410448
  • خبرنگار : 50616

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران:

نبود منابع مالی، فرصت اشتغال را از مهارت آموزان مازندرانی گرفته است

نبود منابع مالی، فرصت اشتغال را از مهارت آموزان مازندرانی گرفته است

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران گفت: سالانه بیش از ۷ هزار مهارت آموز مراکز آموزش فنی وحرفه‌ای مازندران به علت نداشتن منابع مالی مورد نیاز و سرمایه اولیه امکان ایجاد اشتغال، فرصت کسب و کار را ندارند.

سید حسین درویشی یکشنبه ۱۴ بهمن ماه درحاشیه آیین گلریزان خیران مهارتی شهرستان‌های آمل و محمودآباد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: هر سال حدود ۵۰ هزار نفر از شهروندان مازندرانی در مراکز زیر پوشش فنی و حرفه‌ای استان، در رشته‌های مختلف مهارتی آموزش می‌بینند که ضریب نفوذ اشتغال اداره کل آموزش فنی وحرفه‌ای مازندران برای بیش از ۱۲ تا ۱۳ هزار نفر در هر سال است.

وی با بیان اینکه برخی دیگر از مهارت آموزان با توان مالی که دارند، پس از آموزش‌های دوره‌ای مشغول به کسب و کار و کارهای جدید می‌شوند، اضافه کرد: البته حدود ۳ هزار نفر هم در راستای تعاملات در واحدهای تولیدی و صنعتی استان جذب بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی می‌شوند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: مهارت آموزانی که به دلایل کم توانی مالی و مشکلات سرمایه اولیه از شرایط اشتغال باز می‌مانند، راه اندازی مجمع خیرین مهارتی به عنوان مشارکت اجتماعی برای ارائه آموزش‌های مهارتی به جوانان جویای کار و حمایت از اشتغال و تولید آنها راه اندازی شده است.

درویشی ابراز امیدواری کرد: راه اندازی مجمع خیرین مهارتی در مازندران و بیشتر شهرهای استان به صورت چند شهرستان همجوار به صورت تجمیعی می‌تواند کمک فراوانی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه که با بضاعت مالی نمی‌توانند مهارت شغلی خود را ارتقا ببخشند، باعث مهارت آموزی اینگونه افراد نیز خواهد شد.

وی اضافه کرد: البته بخشی دیگر از مهارت آموزان فنی و حرفه‌ای برای ایجاد اشتغال به نهادهای حمایتی و بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات پیش‌بینی شده معرفی تا شرایط اشتغال آنها از این مسیر نیز فراهم شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران همچنین بر نقش موثر همراهی خیرین در پیشبرد اهداف این اداره کل اشاره و تاکید کرد: از مهمترین اهداف تشکیل و راه اندازی مجمع خیرین مهارت فنی و حرفه‌ای، تداوم و توسعه مهارت آموزی است تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقشار مختلف جامعه، خیران، نیکوکاران، حمایت‌های مادی و معنوی، گام بلندی را برای توانمندسازی نوجوان و جوان جهت ایجاد اشتغال متناسب با نیاز کار در استان برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha