• یکشنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۰۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403111410299
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

دستاوردهای جهاد دانشگاهی کرمانشاه تشریح شد

از حمایت از ۷۰۰ واحد فناور تا ارائه خدمت به ۷۰۰۰ زوج نابارور

از حمایت از ۷۰۰ واحد فناور تا ارائه خدمت به ۷۰۰۰ زوج نابارور

ایسنا/کرمانشاه رییس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر به تشریح برخی از دستاوردهای این نهاد در استان پرداخت.

مسلم حدیدی با تبریک فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، از جهاددانشگاهی به عنوان مولود انقلاب اسلامی یاد کرد و افزود: این نهاد طی بیش از چهار دهه فعالیت خود برکات بسیاری برای کشور و استان داشته است.

وی در تشریح برخی دستاوردهای جهاد دانشگاهی در استان کرمانشاه، از راه اندازی مرکز درمان ناباروری به عنوان یکی از این دستاوردهای ارزشمند یاد کرد و افزود: این مرکز در بیش از هفت سال فعالیت خود به هفت هزار زوج نابارور در استان خدمات رسانی داشته است.

حدیدی از تولد بیش از ۱۳۰۰ نوزاد در این مرکز خبر داد و افزود: موفقیت درمان در این مرکز مطابق با استانداردهای بین المللی است.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از راه اندازی ۱۹ مرکز علمی تخصصی و فناوری توسط سازمان جهاددانشگاهی استان هم به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای شاخص جهاددانشگاهی یاد کرد و افزود: از جمله این مراکز می‌توان به پارک علم و فناوری استان اشاره کرد که در حال حاضر جزو پنج پارک برتر کشور قرار دارد.

وی به راه‌اندازی برج فناوری استان هم به عنوان بزرگترین برج فناوری کشور اشاره کرد و افزود: هم اکنون بیش از ۷۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان در برج فناوری مستقر هستند.

حدیدی دستیابی به دانش فنی تولید کربن فعال از قیر طبیعی را هم یکی از مهم ترین دستاوردهای جهاد دانشگاهی عنوان کرد و افزود: استان کرمانشاه منبع غنی قیرطبیعی است، اما متاسفانه این سرمایه عمدتا خام فروشی می شود، بدون آنکه منفعتی به استان برسد. در همین راستا از ۱۵ سال پیش جهاد دانشگاهی فرآوری قیرطبیعی را در دستورکار قرار داد و توانسته‌ایم از این نعمت خدادادی، کربن فعال تولید کنیم که در بسیاری صنایع از جمله صنایع نفت، پتروشیمی و هسته‌ای کاربرد دارد. علاوه بر کربن فعال، چهار محصول دیگر هم از قیرطبیعی تولید کرده‌ایم که روند تولید صنعتی آنها در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: تولید این فرآورده‌ها موجب شده که راه اندازی مجتمع فرآورش قیر طبیعی را هم در دستور کار قرار دهیم و با توجه به قول مساعد استاندار کرمانشاه امیدواریم در آینده نزدیک شاهد آغاز عملیات اجرایی این مجتمع باشیم.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه حمایت این نهاد از ۷۰۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان را دستاورد مهم دیگر جهاد دانشگاهی عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ محصول فناورانه در این شرکت‌ها تولید می‌شود که از این تعداد ۳۰۰ محصول تجاری سازی شده و روانه بازار شده‌اند.

وی به صادرات محصولات دانش بنیان استان هم اشاره و تصریح کرد: هم اکنون محصولات تولیدی دانش بنیان‌های استان به بیش از ۱۱ کشور دنیا صادر می‌شود.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: اینها تنها گوشه‌ای از دستاوردها و خدمات جهاد دانشگاهی طی سالهای فعالیت این نهاد در استان بوده و قطعا در این مسیر و در گام دوم انقلاب با قدرت و سرعت بیشتری پیش خواهیم رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha