عزیز مصطفایی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ظرفیتهای گردشگری پاوه، اظهار کرد: وجود طبیعت بکر و بی نظیر، روستاهایی با معماریهای منحصربفرد، چشمهسارها و آبشارهای بلند و کوههای مرتفع، از جمله پتانسیلهای گردشگری پاوه به شمار میروند.
وی به همجواری شهرستان پاوه با کشور عراق هم اشاره کرد و افزود: روی جذب گردشگر از عراق از طریق مرز شوشمی حساب ویژهای باز میکنیم.
رئیس میراث فرهنگی پاوه با بیان اینکه عمده تمرکز روی جذب گردشگر از عراق در بحث توریسم درمانی خواهد بود، تصریح کرد: بیمارستان پاوه هر روز در حال مجهزتر شدن است و از طرفی زیرساختهای پزشکی در این شهرستان در حال توسعه است، بنابراین میتوانیم سهمی را از بیماران عراقی که برای درمان به کشورمان سفر میکنند، داشته باشیم.
وی با دعوت از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در حوزه سلامت، عنوان کرد: سرمایهگذاری در حوزه سلامت در پاوه توجیه اقتصادی بالایی دارد.
مصطفایی اضافه کرد: علاوه بر گردشگران عراقی، تلاش داریم که با توجه به جهانی بودن پاوه، گردشگرانی را از سایر مناطق دنیا هم جذب کنیم.
وی تاکید کرد: پاوه تنها شهری در اورامانات است که تمام اراضی آن به ثبت جهانی رسیده و میتوان گفت که شهری کاملا جهانی است که برای سایر شهرهای منطقه مرکزیت دارد و میتواند گردشگرانی را از سایر مناطق دنیا به سوی خود بکشاند.
رئیس میراث فرهنگی پاوه در ادامه وجود روستاهایی بکر با طبیعت زیبا را یکی دیگر از ظرفیتهای بسیار بالای پاوه برای جذب گردشگران خواند و گفت: خوشبختانه طی سالهای گذشته تبلیغات خوبی برای معرفی اکثر این روستاها صورت گرفته و در ایام پیک سفر، میزبان گردشگران زیادی هستند.
وی با تاکید براینکه وضعیت زیرساختهای اقامتی در این شهرستان در حد مطلوبی است، عنوان کرد: تاکنون تعداد قابل توجهی اقامتگاه بوم گردی در سطح روستاهای این شهرستان احداث شده و باتوجه به اینکه گردشگری منطقه روبه رشد است، هنوز ظرفیت احداث اقامتگاههای بوم گردی جدید احساس میشود.
مصطفایی، تنها معضل گردشگری در این منطقه را راه دسترسی خواند و گفت: متاسفانه در زمان اوج سفر، گرههای ترافیکی شدیدی در جادههای شهرستان ایجاد میشود که ناشی از باریک بودن راههاست که امیدواریم با همت دستگاههای ذیربط این مشکل حل شود و اعتبارات کافی برای تعریض جادههای پاوه اختصاص پیدا کند.
انتهای پیام
نظرات