سرهنگ حجتآله جاویدپور شامگاه ۱۳ بهمنماه اظهار کرد: خرید و فروش آنلاین یکی از مزایای فضای مجازی بوده که سبب افزایش بهرهبرداری از این بستر شده است که یکی از این بازارها خرید و فروش ارزهای دیجیتال است.
او گفت: ارزهای دیجیتال یکی از بازارهای پر ریسک بوده که خطرات بسیاری برای سرمایهگذاران دارد و عمده دلیل کلاهبرداری از افراد فعال در بازارهای ارز دیجیتال، دانش کم و ناآگاهی آنان از فرآیندهای سرمایهگذاری در این حوزه است.
رئیس پلیس فتا استان سمنان ادامه داد: برخی کاربران بدون داشتن علم و یا تجربه لازم و کافی وارد این بازار شده و فریب تبلیغات اغواکنده برخ۷ی شیادان اینترنتی را خورده و گاهی نیز مجرمان با ارسال لینکهای جعلی اقدام به آلوده کردن تلفن همراه یا سیستم رایانهای کاربران کرده و از این طریق به کیف پول و یا رمز ارزها دسترسی پیدا میکنند.
سرهنگ جاویدپور درباره سرمایهگذاری در این حوزه گفت: در بررسی پرونده های قضایی، بسیار مشاهده شده کاربران، ساخت کیف پول ارز دیجیتال خود را به افراد غیر و حتی غریبه واگذار میکنند که فقط در یک شبکه اجتماعی با هم آشنا شده اند یا سرمایههای کلان خود را به اینگونه افراد واگذار میکنند و در نهایت کلاهبرداری اینترنتی رخ میدهد.
این مسئول انتظامی به شهروندان توصیه کرد: کاربران قبل از ورود به این بازار دانش خود را ارتقاء داده و از ثبت نام در صرافیهای نامعتبر پرهیز کنند و از خرید رمز ارزهایی که در شبکههای اجتماعی تبلیغ و سیگنالدهی میشوند اجتناب کنند و در طرحهای سرمایهگذاری با سودهای نجومی و روشهای عضوگیری، شرکت نکنند و از در اختیار قرار دادن رمز کیف پول دیجیتال خود به دیگران خودداری کنند.
ئیس پلیس فتا استان سمنان در پایان از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه، مراتب را از طریق سامانه فوریتهای سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.fata.gov.ir گزارش کنند.
انتهای پیام
نظرات