فریدالدین عبدیزدان امروز چهارشنبه ۱۰ بهمن در نشست خبری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان اظهار کرد: در مجمع خیرین مدرسهساز به دنبال ظرفیتسازیهای جدید و بهرهگیری از تمامی ظرفیتها و مسئولیتهای اجتماعی در حوزههای مختلف هستیم. کارخانه ها، صنایع، اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و سازمانهای مردمنهاد که شاید قبلاً در زمینه مدرسهسازی فعال نبودهاند، اکنون به ما پیوستهاند.
وی افزود: به این نتیجه رسیدهایم که تنها راه برونرفت کشور از مشکلات فعلی، ارتقای آگاهی و فرهنگ عمومی جامعه است و نقطه شروع این کار در مدارس خواهد بود. خیریهای داریم که در غرب اصفهان کمکهای معیشتی به مردم ارائه میدهد و اکنون به این نتیجه رسیدهاند که برای جلوگیری از مهاجرت مردم باید زیرساختها را تقویت کنند.
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسهساز اصفهان با اشاره به اینکه بحث مدرسهسازی به یک گفتمان عمومی اجتماعی تبدیل شده و به فرهنگی ملی و دینی مبدل شده است، بیان کرد: خوشحالیم روزبهروز بر تعداد خیران افزوده میشود. امروز خیری در شهرستان شهرضا مراجعه کرد تا مجموعه بزرگی را احداث کند. خیران ما دیدگاه شان فراتر از ساخت مدارس کوچک رفته و اکنون پروژههای محلهمحور را دنبال میکنند.
عبدیزدان تصریح کرد: باید بگویم که امروز خیران ما تنها مدرسه نمیسازند، بلکه مدرسهیار و مدرسهدار نیز هستند. آنان تجهیزات، امکانات و محتواها را تأمین میکنند و در کیفیت بخشی به فعالیتهای آموزشی نقش دارند. اقداماتی نظیر کلنگزنی ۱۰۰۰ پروژه خیرساز نیز در تابستان گذشته انجام شد که بخشی از آن مربوط به ایفای مسئولیت اجتماعی شرکت پالایشگاه نفت و زیرمجموعههای آن بوده است.
وی با بیان اینکه در راستای ارتقای مهارتهای دانشآموزان و پیوند بین صنعت و تحصیل، بحث هنرستانهای جوار صنعتی بهطور جدی در حال پیگیری است، اضافه کرد: هدف از این طرح، افزایش توانمندیهای دانشآموزان بهمنظور اشتغال در کارخانهها و صنایع مختلف است. در این راستا، پلتفرمهایی طراحی شدهاند که به توسعه و توانمندسازی دانشآموزان کمک میکنند.
عبدیزدان با تاکید بر اینکه یکی از اولویتهای مهم ما، بحث هوای پاک است، خاطرنشان کرد: در این زمینه، تفاهمنامهای با شرکت توزیع برق استان منعقد شده که بر اساس آن، ۲۵۰۰ مدرسه با مدارس خیرساز استان همکاری خواهند کرد تا نیروگاههای خورشیدی در این مدارس مستقر شوند. این اقدام نه تنها به جبران ناترازی انرژی کمک میکند، بلکه درآمد حاصل از تولید برق نیز میتواند بخشی از هزینههای جاری مدارس را تأمین کند.
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسهساز اصفهان ادامه داد: توسعه فضای سبز در مدارس از دیگر برنامههای ما است. بهتازگی مکاتباتی با اداره کل منابع طبیعی انجام شده تا امکان کاشت نهال و درخت در مدارس فراهم شود و به این ترتیب، فضای سبز مدارس توسعه پیدا کند. ما نیازمند حمایت شما هستیم تا بتوانیم با اهدای ملک، زمین یا منزل، مشکلات فضاهای آموزشی را مرتفع کنیم.
انتهای پیام
نظرات