• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۰۶
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1403110705261
  • خبرنگار : 71342

جایزه بهترین بستنی سال به یک ایرانی رسید

جایزه بهترین بستنی سال به یک ایرانی رسید

جایزه جشنواره بین‌المللی Sigep World، با شعار «هزار ایده برای طعم بستنی جدید سال» به یک ایرانی رسید که با بستنی پسته ایرانی غنی‌شده با زعفران و هل موفق به جلب آراء هیأت داوران شد.

به گزارش ایسنا، جشنواره‌ بین‌المللی «سیجپ ورلد» که یکی از مهم‌ترین رویدادهای  جهانی در صنعت بستنی‌سازی به شمار می‌آید و از سوی انجمن بستنی‌سازان ایتالیا حمایت می‌شود، هر سال با حضور  سرآشپزها و طراحان مزه از سراسر دنیا برگزار می‌شود و امسال با شعار «هزار ایده برای یک طعم تازه» جایزه‌ نخست خود را به یک جوان ایرانی اهدا کرد.

این جشنواره که یادبود لورنزو کنیونی، بنیانگذار یکی از مهمترین نمایشگاه‌ها در صنعت غذاست، هر سال در شهر ریمینی ایتالیا میزبان ده‌ها سرآشپز و طراح مزه و طعم بستنی از سراسر جهان است و امسال برای نخستین‌بار، احمد منجمی ـ هنرمند ایرانی ـ موفق به دریافت جایزه‌ بهترین بستنی سال شد.

منجمی که با برند اختصاصی خود توانسته در صنعت بستنی‌سازی نگاه‌های جهانی را به سمت خود جلب کند با تکیه بر طعم پسته‌ ایرانی، زعفران و هل توانست مجموع آرای موافق هیأت داوران بین‌المللی این جشنواره را کسب کرده و در میان بیش از ۲۰۰ شرکت‌کننده در مقام نخست بهترین بستنی‌ساز بایستد. منجمی مهاجرت معکوس به ایران داشته و اکنون برند بستنی خود را توسعه داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha