به گزارش ایسنا، حامد علامتی عصر روز دوشنبه ـ یکم بهمن ۱۴۰۳ ـ در نشست همدلی با استادان هنرهای تجسمی ایران که با حضور بیش از ۳۰ نفر از استادان هنرهای تجسمی در شاخههای مختلف نقاشی، حجمسازی و سفالگری، سرامیک، خوشنویسی، عکاسی و دیگر متخصصان پژوهش هنرهای تجسمی برای کودکان و نوجوانان برگزار شد، با برشمردن خصوصیات سبک زندگی حاکم بر دنیای کودکان و نوجوانان و تحمیل ویژگیهای زیست دیجیتال، از هنر به عنوان یکی از ظرفیتهای مناسب برای رشد و بالندگی و تربیت خلاقانه کودکان و نوجوانان یاد کرد و افزود: باید راهبرد خود را بر پایه ارتباط بچهها با هنر بگذاریم.
او افزود: بر این اساس مطالبه جدی ما از هنرمندان این است که چه در مرکز تجربیات کانون و چه در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری در خیابان حجاب تردد داشته باشند. کانون باید محل رفتوآمد استادان بزرگ باشد تا این کانون رشد کند و بالندهتر شود.
او ضمن اعلام این خبر که کارگاههای خوشنویسی در کانون پرورش فکری و همین طور مجموعه کارگاههای هنرهای تجسمی با استقبال بچهها و خانوادههایشان در کانون مواجه است، افزود: کتاب «مشق سرمشق» برای بهرهمندی اعضای کانون پرورش فکری، سال گذشته به همت استاد مجید حسینی منتشر شد و بنابر استقبالی که شده است به زودی کتاب کار این اثر نیز منتشر می شود.
علامتی از فعالبودن انجمنهای هنری کانون در قالب انجمن عکاسی و دیگر هنرها گفت و بیان کرد: سیاست ما تقویت انجمنهای هنری در مراکز کانون است و حتی این سیاست را برای مربیان نیز در نظر داریم.
مدیرعامل کانون با اشاره به نظرات شماری از اساتید هنرهای تجسمی در این نشست مبنی بر تقویت حضورهای بینالمللی کانون و مشارکت کانون در تولید آثار فاخر بینالمللی با شرکتهای بزرگ جهانی ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهید آیتالله رییسی گفت: سال گذشته در سفری که رییسجمهوری وقت به آمریکای لاتین داشت دستور حضور مدیرعامل کانون را نیز در این سفر صادر کرد و در کشورهای قاره آمریکا بارها بر همکاری کانون با این کشورها تأکید داشت. این همان نکتهای است که برخی از اساتید هنرهای تجسمی نیز از کانون میخواهند.
او از جذابیت رشد فعالیتهای هنری در بین کودکان و نوجوانان برای پژوهشگران بینالمللی از جمله پژوهشگران و مسوولان کشور چین خبر داد و افزود: در سفری که به چین داشتیم، مسوولان اجلاس شانگهای میزان نفوذ هنر در بین کودکان و نوجوانان ایرانی برایشان جذاب بود و خواستار تبادل تجربیات در این زمینه بودند.
علامتی با برشمردن موفقیتهای هنری کودکان و نوجوانان ایرانی در عرصههای بینالمللی گفت: طبق آمارهایی که موجود است طی دو سه سال اخیر حدود ۱۵۰ جایزه بینالمللی از سوی کودکان و نوجوانان کانونی در جشنوارهها و عرصههای بینالمللی کسب شده است.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از مأموریتهای کانون را کشف استعدادهای برتر و حمایت جهت رشد و بالندگی دانست و افزود: ما در حوزه ادبی باشگاه قاف را راهاندازی کردیم که استعدادهای برجسته ادبی را از سراسر کشور شناسایی و برای رشد آنها برنامهریزی و پشتیبانی میکنیم. همین برنامه را نیز برای استعدادهای هنری داریم که انجام خواهد شد.
علامتی هنر هنرمندان را در مسیر تربیت ذهنی آیندهسازان کشور موثر دانست و خطاب به هنرمندان حاضر در این نشست عنوان کرد: شما خالق زیباییهایی هستید که در دل و ذهن بچهها ماندگار میشود، بر این اساس کار شما، یک کار تربیتی است.
او ابراز امیدواری کرد که با همکاری هنرمندان حوزه تجسمی آینده خوبی برای کشور رقم زده شود و افزود: مقام معظم رهبری، رئیسجمهوری و وزیر آموزش و پرورش نگاه عمیقی به حوزه آموزش دارند. براین اساس اقدامهای کانون باید تقویت شود و ما باید با قدرت بیشتری پیش برویم.
بنابر اعلام روابط عمومی و امور بینالملل کانون، علامتی توجه به حوزه مخاطب و سرمایهگذاری در این حوزه را از راهبردهای کانون دانست و گفت: ما تاکنون بیشترین توجهمان به اعضا بوده است اما در تلاش هستیم روی مخاطبان عمومی خودمان نیز سرمایهگذاری کنیم. راهاندازی کانون پلاس و همینطور بسترهایی که بتواند با مخاطب در تعامل باشد از رویکردهای کانون است.
در این نشست فرهاد فلاح معاون فرهنگی، محمدرضا کریمیصارمی معاون تولید، مجتبی حاذق مدیر آفرینشهای ادبی و هنری کانون و هنرمندانی همچون نادر موسویفاطمی، کوروش پارسانژاد، فاطمه توکلینیا، زهرا فرمانی، وحید شیخیان، فریبا کیهانی، اکبر نیکانپور، صابر سلیمانی، ابراهیم سیسان، اسماعیل عباسی، عباس مجیدی، عبدالعظیم آذرخیل، سمیه دادرس، حمید شانس، رجحانه حسینی، کورش آریش، نسرین زندیروان، مجتبی قربانی، مریم چیتساز، رسول مرادی، علیرضا وکیلیورجوی، محسن موسوی، یونس پناهی، امیراحمد فلسفی، الهه خاتمی، جواد بختیاری و مهدی حسینی حضور داشتند که به طرح دیدگاهها و نظرات خود نیز پرداختند.
انتهای پیام
نظرات