• شنبه / ۸ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: آداب زندگی
  • کد خبر: 1403100805552
  • خبرنگار : 30191

خلاص شدن از بوی نامطبوع تهویه خودرو

خلاص شدن از بوی نامطبوع تهویه خودرو

فیلتر بخشی است که مسئول حذف آلاینده‌ها، گرد و خاک و گرده‌ها از هوا است؛ اما با گذشت زمان می‌تواند مسدود شود و کارایی‌اش کاهش یابد. بوی نامطبوع ناشی از دستگاه تهویه خودرو می‌تواند نشانه‌ای از تجمع کپک در فیلتر هوا باشد.

به گزارش ایسنا، آیا دستگاه تهویه خودروی شما بوی بدی منتشر می‌کند؟ احتمالا تا به حال با این مشکل روبرو شده‌اید. بوی نامطبوع ناشی از دستگاه تهویه خودرو می‌تواند باعث شود فرزندان و خانواده‌مان هنگام سوار شدن به خودرو احساس راحتی نکنند و از مسیر تا رسیدن به مقصد لذت نبرند یا اصلا ترجیح دهند از رفتن به مهمانی یا سفر تا برطرف شدن این بو چشم پوشی کنند. این بوی نامطبوع می‌تواند نشانه‌ای از تجمع کپک در فیلتر هوا باشد؛ بنابراین خبر خوب این است که می‌توانید از شر این بوی نامطبوع خلاص شوید تا خانواده‌تان از زمانی که در خودرو حضور دارند، احساس رضایت داشته باشند و لحظات خوبی را در کنار هم سپری کنید.

الجزیره به نقل از خبرگزاری آلمان با بیان این‌که بوی نامطبوع خودرو می‌تواند نشانه‌ای از تجمع کپک در فیلتر هوا باشد، نحوه حل این مشکل را بررسی کرده است و می‌نویسد فیلتر  بخشی [در اتومبیل] است که مسئول حذف آلاینده‌ها، گرد و خاک و گرده‌ها از هوا است؛ اما با گذشت زمان می‌تواند مسدود شود و کارایی‌اش کاهش یابد.

باشگاه اتومبیل‌ اروپا در آلمان (ACE) توصیه می‌کند فیلتر خودروی خود را سالی یکبار تعویض کنید. می‌توانید خودتان آن را تعویض کنید؛ اما با توجه به مدل دستگاه تهویه خودرو ممکن است گاهی اوقات فیلتر در زیر کاپوت قرار گرفته باشد و در موارد دیگر می‌تواند از داخل [خودرو] به آن دسترسی پیدا کرد. ممکن است ابتدا لازم باشد قطعات دیگر را دربیاورید؛ بنابراین اگر این ماموریت بسیار پیچیده است، بهتر است خودرو خود را به تعمیرگاه ببرید.

این باشگاه نصب فیلتر حاوی کربن فعال را توصیه می‌کند؛ زیرا بسیاری از گازهای اگزوز و بوهای زیان‌آور را نیز تصفیه می‌کند.

باکتری‌ها و کپک‌ها می‌توانند باعث ایجاد بوی نامطبوع در دستگاه تهویه شوند؛ بنابراین بهتر است آن را سالانه تمیز کنید. اگر بخواهید خودتان این کار را انجام دهید، محصولات ویژه‌ای برای این کار در دسترس هستند.

این باشگاه همچنین توصیه می‌کند که سیستم تهویه مطبوع حداقل هر 2 تا 3 سال یکبار از سوی کارشناسان بررسی شود. همچنین مهم است که مقدار مایع خنک کننده در سیستم تهویه را به طور مرتب بررسی کنید؛ زیرا هر سال حدود 10٪ از آن از میان می‌رود.

پس از خاموش کردن دستگاه تهویه، حتما فن خودرو را برای چند دقیقه روشن بگذارید تا میعان باقیمانده در کانال‌های هوا کاهش یابد؛ زیرا رطوبت، محیط مناسبی برای رشد باکتری‌ها است.

با این حال، چنانچه فیلتر جدیدی نصیب کردید و دستگاه تهویه مطبوع را ضدعفونی کردید؛ اما خودوی شما هنوز بوی بدی می‌داد، چه باید کرد؟ در اینجا راه حل می‌تواند استفاده از اوزون در تعمیرگاه باشد. به این ترتیب که با استفاده از یک ژنراتور مخصوص به منظور از میان بردن باکتری‌ها و هاگ‌های کپک و از میان بردن بوی نامطبوع، اوزون به داخل خودرو پمپاژ می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha