عادل شهرزاد معاون امور اقتصادی استانداری هرمزگان امروز پنجم دیماه در هجدهمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی بیوشیمی فیزیک ایران، اظهارکرد: ظرفیتها و استعدادهایی در استان هرمزگان وجود دارد و زمانی که نام این استان را می شنویم مجموعه ای از ظرفیت هایی که در استان نهفته است به ذهن ما خطور می کند.
شهرزاد ادامه داد: استان هرمزگان طولانی ترین نوار ساحلی کشور را در اختیار داریم و این محدوده و این وسعت، نوار ساحلی و مرز آبی است که در استان هرمزگان بی نظیر است.
وی عنوان کرد: وجود ۱۴ جزیره در استان هرمزگان، یک ظرفیت خدادادی محسوب می شود و بخش قابل توجه از ظرفیت هایی است که می توانیم به منصه ظهور برسانیم که باید در حوزه اقتصاد دریا از آن استفاده کنیم.
معاون امور اقتصادی استانداری هرمزگان با اشاره به اینکه هرمزگان نقش و کارکردهای ملی و بین المللی و منطقه ای هم دارد گفت : این استان رتبه سوم تولید فولاد کشور را دارد و همچنین جزو یکی از قطب های تولید فراوردهای نفتی پترو پالایشگاهی است و در دیگر حوزه ها صید، صیادی و آبزی پروری و سایر ظرفیت و پتانسیل های مختلفی در این استان وجود دارد و غالب همه این ها حوزه تجاری و بازرگانی استان می باشد.
او عنوان کرد: طبیعتا باتوجه به مجموعه حوزه های فعالیتی در استان هرمزگان باید یک برنامه توسعهای (توسعه پایدار و توسعه متوازن ) نیز وجود داشته باشد. لازمه توسعه پایدار و متوازن نیز پیوند با محافل و مراکز علمی و دانشگاه ها است.
شهرزاد بیان کرد: همه ما اذعان داریم زندگی بشر را از این به بعد باید به دو دوره تقسیم بندی کرد؛ قبل از هوش مصنوعی و بعد از هوش مصنوعی و اصلا هم چاره ای جز این نخواهیم داشت.
او با اشاره به رویکرد برنامه هفتم توسعه برای پرداختن به حوزه علم، فناوری و پژوهش، گفت: در برنامه هفتم پیشرفت مفصلی تحت عنوان علمی، فناوری و پژوهش قرار دارد که شاید برای اولین بار است که در بحث برنامه های توسعه به تحقیقات و پژوهش های نیاز محور و مساله محور پرداخته شده است. به نظر می رسد باتوجه به رویکرد برنامه توسعه هفتم مسئولیت ما بیشتر خواهد شد و مجموعه همه این ها طبیعتا می طلبد چنین همایش هایی مانند همین همایش برگزار شود تا ماحصل آن بتواند بخشی از نیازهای استان هرمزگان را مرتفع کند.
انتهای پیام
نظرات