«علیرضا ساوری» ۲۵ آذر در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد با موضوع پیشگیری از تصادفات، گفت: این استان باید سهم خود را جهت ایمن سازی جاده ها را در سطح ملی و از دستگاه های بالاسری مطالبه کند.
وی با بیان اینکه رانندگی در حال مستی از چالش های پیشروی کشور است افزود: باید در این حوزه با کار فرهنگی و رسانه ای این اراده در مردم تقویت و به یک عزم جدی تبدیل شود، همچنین از ظرفیت قانونی موجود جهت برخورد موثر استفاده شود تا زمینه ارتکاب جرم از بین برود.
ساوری تصریح کرد: برگزاری دوره های آموزشی برای رانندگان پر خطر با نگاه ارشادی و انزاری باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در حوزه تصادفات قوانین خوبی داریم اضافه کرد: در این حوزه با مشکل مدیریتی در انباشت مصوبات روبرو هستیم.
رئیس دبیرخانه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: در حوزه پیشگیری از تصادفات شاهد عدم انجام تعهدات و تکالیف و ترک فعل ها طبق قانون برنامه پنجم توسعه هستیم.
وی اظهار کرد: در حوزه رفع نقاط حادثه خیز قوانین خوبی وضع و اتفاقات خوبی انجام شده است اما اینکه هنوز در کشور با این چالش روبرو هستیم جای تامل دارد.
ساوری با بیان اینکه از حادثه دیدگان تصادفات ۵۱ درصد در صحنه و ۴۹ درصد در هنگام انتقال فوت می شوند، افزود: طبق استاندارهای جهانی هر ۳۵ کیلومتر باید یک پایگاه اورژانس وجود داشته باشد که این موضوع باید در استان یزد در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، رئیس دبیرخانه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در پایان گفت: عملکرد مجموعه فعالیتهای استان در حوزه پیشگیری از وقوع جرم در جایگاه قابل تقدیر است.
انتهای پیام
نظرات