سیدمهدی طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان در نشست هماهنگی این رویداد اظهار کرد: ما به دنبال موضوع کلی برای رونق گردشگری کرمان هستیم که یکی از مصادیق آن بحث غذاست.
وی افزود: این رویداد طراحی شده تا کرمان به عنوان پایگاه غذاهای خوشمزه، سنتی، اصیل و خاطرهانگیز معرفی و شناسانده شود.
طبیب زاده معرفی کرمان به روشهای مختلف را وظیفه همگانی دانست و بیان کرد: هدف ما معرفی کرمان با هر روشی از جمله برگزاری جشنوارهها و رویدادهای مختلف مانند رویداد جاده ابریشم، جاده ادویه و جاده مفرغ است.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان تصریح کرد: برگزاری رویداد غذای اصیل کرمانی در هتلها و رستورانها اگرچه ممکن است در ابتدا سخت باشد، اما به مرور رونق میگیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اتاق کرمان، وی با بیان اینکه کرمان متناسب با آنچه که باید، معرفی نشده، گفت: کرمانیها استان خود را به لحاظ اقلیمی، طبیعی و میراثی برتر میدانند اما این دیدگاه خارج از استان وجود ندارد و باید برای معرفی کرمان چارهای اندیشید.
طبیب زاده گفت: معرفی کرمان سبب میشود این استان به یک مقصد گردشگری ملی و حتی بینالمللی تبدیل شود.
وی بیان کرد: اگر کرمان بتواند به مقصد گردشگری تبدیل شده و به یزد، بندرعباس و سیستان و بلوچستان بپیوندد، طیف وسیعی از میراثها، فرهنگها و اقلیمها در آن میگنجد و هر سلیقهای را جذب میکند؛ البته تا رسیدن به هدف نهایی فاصله وجود دارد که باید تلاش کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی استان با بیان اینکه براساس ارزیابیهای انجام شده، کرمان به شدت در معرفی عقب مانده، اظهار کرد: مردم استانهای دیگر کرمان را بیشتر به واسطه زلزله بم و کویر سخت میشناسند و زمانی که به کرمان میآیند از میهماننوازی، فرهنگ و اقلیم کرمان تعجب میکنند، بنابراین وظیفه ماست که کرمان را معرفی و به مقصد گردشگری تبدیل کنیم.
نایب رئیس اتاق کرمان نیز در این نشست با تأکید بر اینکه خودباوری باید در کرمانیها تقویت شود، تصریح کرد: در شمال و جنوب کشور غذاهای سنتی روز به روز بیشتر معرفی میشوند اما در کرمان اینگونه نیست.
محمدرضا بهرامی با اشاره به گردآوری حدود ۱۰۰ نوع غذا و خوراک اصیل کرمانی، اظهار کرد: باید به خودباوری برسیم و امیدوارم رویداد «طعم شب چله کرمانی» شروعی برای معرفی و جا انداختن غذاهای بومی کرمان در بین مردم باشد.
انتهای پیام
نظرات