• دوشنبه / ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403121309209
  • خبرنگار : 50189

مدیرعامل آبفا اعلام کرد

خیابان جهاد در اولویت اجرای شبکه فاضلاب کرمان

خیابان جهاد در اولویت اجرای شبکه فاضلاب کرمان

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان کرمان گفت: به دلیل بالا بودن سطح آب‌های زیرزمینی، اجرای شبکه فاضلاب در خیابان جهاد در اولویت قرار گرفته است.

علیرضا عبدیان ظهر امروز ۱۳ اسفند در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه مسئولیت دفع فاضلاب ساختمان‌ها تا پیش از زمان اتصال به شبکه فاضلاب شهری برعهده مالکان است، اظهار کرد: از آنجا که سطح آب‌های زیرزمینی در شهر کرمان بالاست، چاه‌های جذبی سنتی زود پر می‌شوند و با توجه به ساخت و سازهای بسیار زیاد در بلوار جهاد به ویژه در کوچه‌های هشت و ۱۰ این خیابان اجرای شبکه فاضلاب در اولویت قرار گرفته و در حال اجرا است.

وی افزود: از آنجا که در آستانه سال نو معمولاً اجازه حفاری داده نمی‌شود، چنانچه اجرای شبکه فاضلاب به دلیل عدم اجازه حفاری تعطیل نشود، این منطقه به شبکه فاضلاب متصل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha