به گزارش ایسنا، اشکان کریمی در این باره اظهار کرد: دهیاریهای دارای کد دستگاه اجرایی میتوانند همانند سایر دستگاههای اجرایی، با تصویب شوراهای برنامه ریزی استانها، از اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای برخوردار شوند و تکمیل طرحهای عمرانی و خدماتی در سطح روستاها را شتاب دهند.
وی در خصوص فهرست دهیاریهای واجدشرایط اظهار کرد: با توجه به شرایط و ضوابط تعیین شده در آییننامه اجرایی تبصره ماده (۱) قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداریها و دهیاریها، فهرست دهیاریهای مشمول این آیین نامه، پس از تصویب در کمیتههای برنامهریزی شهرستانها و شوراهای برنامهریزی استانها، جمعبندی شده و به سازمان برنامه و بودجه کشور برای اختصاص کد دستگاه اجرایی ارسال شد.
کریمی افزود: سازمان برنامه و بودجه نیز، به عنوان فهرست مرحله اول برای ۹۹۰ دهیاری کد دستگاه اجرایی صادر کرد که پیگیری لازم برای تخصیص کد به سایر دهیاریهای واجدشرایط نیز در حال انجام است.
براساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، کریمی ابراز امیدواری کرد: با اجرای کامل این آیین نامه، ضمن تسریع در تکمیل طرحهای عمرانی و خدماتی روستاها و افزایش رضایتمندی روستاییان عزیر، برگ زرین دیگری در عملکرد دهیاریها به عنوان یک نهاد مردمی و خدمتگزار در سطح روستاها ایجاد شود.
انتهای پیام
نظرات