• پنجشنبه / ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403123020560
  • خبرنگار : 71649

شهردار منطقه ۱۹ تهران اعلام کرد

راه‌اندازی تصفیه خانه خلیج فارس با ظرفیت تصفیه ۷۰۰۰ متر مکعب پساب در شبانه روز/ یکپارچه سازی مشاغل خانگی در منطقه ۱۹

راه‌اندازی تصفیه خانه خلیج فارس با ظرفیت تصفیه ۷۰۰۰ متر مکعب پساب در شبانه روز/
یکپارچه سازی مشاغل خانگی در منطقه ۱۹

شهردار منطقه ۱۹ تهران با اشاره به راه‌اندازی تصفیه خانه خلیج فارس با ظرفیت تصفیه ۷۰۰۰ متر مکعب پساب در شبانه روز، گفت: راه‌اندازی مرکز کارآفرینی به منظور یکپارچه سازی مشاغل خانگی در دستور کار شهرداری منطقه ۱۹ قرار دارد.

حسین اخگرپور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اقدامات سال گذشته شهرداری منطقه ۱۹ اظهار کرد: رشد و توسعه پایدار و بالندگی شهرداری منطقه ۱۹، دستاورد عملکردی است که توسط مدیریت شهری این منطقه محقق شده و موجب توسعه زیرساخت های عبور و مرور شهری، خدمات شهری، عمرانی، فرهنگی، توسعه منابع مالی، بهبود محیط زیست و جلب مشارکت شهروندان شده است.

وی ادامه داد: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی منطقه، برقراری و افزایش خطوط اتوبوسرانی در شهرک رسالت، احداث و بهره برداری از پایانه اتوبوسرانی بهشت، آغاز به کار ۸ دستگاه اتوبوس برقی در خط شهرک رسالت به میدان محمدیه با هدف بهبود شاخص‌های حمل و نقل عمومی و کاهش آلایندگی‌ها، انجام اصلاحات هندسی و ایمن سازی محور آزادگان، بهسازی پایانه های سروری و متروی شاهد جهت خدمات رسانی بهتر، احداث پایانه تاکسی بخشایش و اعلام نظر در خصوص بهبود خطوط متروی خطوط ۸ و ۱۱ عبوری از منطقه ۱۹ به منظور خدمات رسانی بهتر به شهروندان، بخشی از مهم ترین فعالیت‌های انجام شده در حوزه ترافیک و حمل و نقل شهری بوده است.

شهردار منطقه ۱۹ تهران با اشاره اقدامات این منطقه در حوزه خدمات شهری و محیط زیست گفت: کاشت بیش از ۸۰ هزار اصله درخت و درختچه، رسیدگی و نگهداشت فضای سبز، افتتاح ۴۳ خانه محیط زیست در سرای محلات، مدارس و مساجد، احداث گلخانه ۲ هزار مترمربعی هیدروپونیک در مجموعه بانوان بوستان ولایت، بازپیرایی بوستان‌های محدوده، رنگ‌آمیزی و خوشنویسی بر دیوارهای پیرامونی بوستان ولایت، رنگ آمیزی و زیباسازی پیرامون مدارس و مراکز فرهنگی منطقه، نصب المان‌های حجمی، آذین بندی محیط شهری، نظافت، ساماندهی و جمع آوری بیش از ۳۷۰ تن پسماند تفکیک شده غیر مجاز از جمله اقدامات شاخص انجام شده در حوزه خدمات شهری و محیط زیست است.

وی ادامه داد: افتتاح و بهره برداری از فاز ۱ و ۲ تصفیه خانه خلیج فارس با ظرفیت تصفیه۷ هزار متر مکعب پساب در شبانه روز، توزیع ۳۷ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت در سطح معابر، ساخت مقبره الشهدای بوستان ولایت، احداث مخازن بتنی ذخیره آب در بوستان‌های ولایت، ۲۲بهمن، شقایق، ایرانیان و افرا، احداث و بازسازی نزدیک به ۳۷ هزار و صد و هفتاد متر طول کانال اصلی جمع آوری آبهای سطحی، اجرای هزار و دویست متر لوله گذاری در خیابان سهیل و همچنین تبدیل حدود ۵ هزار متر نهر به کانیو از جمله فعالیت های عمرانی انجام شده در راستای توسعه زیرساخت های شهری در منطقه بوده است.

اخگرپور با اشاره به اقدامات معاونت شهرسازی و معماری شهرداری منطقه ۱۹ عنوان کرد: صدور ۱۸۹ پروانه ساختمانی و ۱۷۸ واحد تجاری، کاهش میانگین زمان صدور پروانه، اخذ مصوبه کمیسیون ماده ۵ برای ناحیه ۳، بوستان ترافیک، کوره دلتا، افزایش تراکم و احداث بنای تجاری و مسکونی، تعیین تکلیف موضوع ناحیه ۳ و عدم واگذاری کد نوسازی برای تشکیل پرونده تخریب و نوسازی و تعیین تکلیف پروژه‌های شاخص منطقه از جمله گذر غدیر که از شمال بزرگراه آیت‌الله سعیدی تا بزرگراه آزادگان ادامه دارد، صدور پروانه های بزرگ مقیاس قرارگاه جهادی مسکن، رفع خلاف از ساخت و سازهای غیر مجاز شامل سوله، چهار دیواری، املاک تجاری و مسکونی به متراژ ۱۲هزار و سیصد و چهل و دو متر مربع از جمله اقدامات معاونت شهرسازی و معماری منطقه  است که در راستای توسعه پایدار شهری و تغییر چهره منطقه صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات مهمی که با مشارکت ۸۳ هزار و پانصد نفر از شهروندان محترم منطقه ۱۹ انجام شده، اجرای سومین مرحله از من شهردارم است که شهروندان پروژه های مورد نظر خود در سطح محله را پیشنهاد دادند و اولویت اجرای آن را انتخاب کردند.

اخگرپور با بیان اینکه بودجه شهرداری منطقه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته‌اش ۵۳ درصد رشد داشت، گفت: صدور احکام انتصاب ارتقای شغلی برای ۲۷۲ نفر از همکاران، برگزاری ۸۲ دوره آموزشی، برگزاری ویژه برنامه های رفاهی برای کارکنان، تغییر پوسته و به روز رسانی ساب پرتال شهرداری منطقه ۱۹، کسب رتبه برتر در گردش مکاتبات اتوماسیون اداری و ارتقای رتبه منطقه در اجرای پروژه‌های من شهردارم ۲ از ۲۲ به ۵ از اقدامات شاخص معاونت برنامه ریزی و سرمایه انسانی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد:‌ در راستای ارتقای سلامت شهروندان، تجهیز و بهسازی مرکز فرآموز میلاد در قالب طرح من شهردارم، اعزام ۱۰۰ گروه نمایش در قالب فرآموز سیار، اجرای ۱۱۴ برنامه غربالگری برای ۸۳۰۰  نفر مخاطب، اجرای ۷۹۲ برنامه ارتقاء سواد سلامت برای ۳۰ هزار و هشتصد و چهل نفر مخاطب و اجرای ۱۲۳ برنامه ارتقا سلامت روان برای ۱۰۰۰ و سیصد و سی نفر از شهروندان منطقه انجام شده است.

شهرداری منطقه ۱۹ با اشاره به اقدامات شهرداری این منطقه در حوزه اجتماعی و فرهنگی، گفت: راه‌اندازی، تجهیز و افتتاح دومین سینمای تخصصی کودک در شهر تهران در محله دوستدار کودک شریعتی شمالی، اجرای ویژه برنامه مناسبتی تلویزیونی قصه خورشید در سینما کودک برای۲ هزار و پانصد مخاطب، اجرای ۴۸ رویداد طرح ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی در ۲ محله پایلوت شکوفه و دولتخواه جنوبی، اجرای بیست و چهارمین دوره انتخابات شهردار مدرسه در ۲۲ مدرسه، رفع نواقص عمرانی و آسفالت ۲۲ مدرسه و کمک به تجهیز ۱۱۰ مدرسه، جذب ۶۰۰ نفر عضو برای کانون نوجوانان، برگزاری ویژه برنامه های فرهنگی با محوریت کودکان و اجرای ویژه برنامه های مناسبتی، اجرای بیش از ۱۳۰ برنامه در مناسبت های ملی و مذهبی، برپایی موکب در مراسم ها و اعیاد مذهبی، پاسداشت مقام شامخ شهدا با برگزاری۲۰ یادواره شهید، اقدامات مربوط به حوزه بانوان از جمله برپایی بازارچه های دست آفریده های زنان، برگزاری رویداد ریحان شهر و رویداد دختران ریحان، توسعه زیرساخت های بانوان و ایجاد اشتغال و کارآفرینی در مراکز کوثر، اجرای پویش نفس‌های شهر و اجرای طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی از سایر اقدامات انجام شده در حوزه اجتماعی و فرهنگی است. 

وی با اشاره به برنامه‌های شهرداری منطقه ۱۹ برای سال ۱۴۰۴ گفت: اجرای لوله‌گذاری و احداث پمپاژ جهت اتصال ۸ مخزن احداثی به تصفیه‌خانه خلیج فارس و اجرای ایستگاه‌های پمپاژ مطابق با برنامه زمان‌بندی در حال انجام است. ترمیم و بازسازی روشنایی ۲۵ بوستان سطح منطقه، بازپیرایی و ترمیم فضای سبز ۴۰ مورد بوستان و فضاهای سبز شهری، تجهیز و نوسازی وسایل بازی کودکان در ۲۰ بوستان، ترمیم کفپوش زمین بازی در ۱۵ بوستان، ترمیم و نوسازی ست‌های ورزشی در ۲۰ بوستان، ایمن‌سازی بزرگراه‌ها و بلوارهای مهم منطقه در ۶ مسیر اصلی، تجهیز و راه‌اندازی مرکز کارآفرینی به منظور یکپارچه سازی مشاغل خانگی، ترمیم آسفالت معابر اصلی و فرعی براساس نقشه راه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران، تبدیل نهر به کانیو در راستای پیشگیری از آلودگی‌های زیست‌محیطی، پیاده‌روسازی در ۷ مورد از معابر در دستور کار شهرداری منطقه ۱۹ خواهد بود.

اخگرپور در پایان اضافه کرد: در یکسال گذشته توانســتیم با لطف و عنایت خداوند متعال و تعهد و ایثار کارکنان زحمتکش شهرداری منطقه ۱۹ و تعامل سازنده با مسئولین، برای ارتقای کیفیت زندگی در محله‌های این منطقه تلاش کنیم و امید داریم در گام های بعدی با همدلی بیشتر و انرژی مضاعف، بتوانیم گام‌های بلندتری برای توسعه پایدار، بهبود خدمات شهری و افزایش نشاط اجتماعی برداریم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha