• سه‌شنبه / ۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403080806021
  • خبرنگار : 50290

عضو انجمن مجسمه‌سازان ایران:

سمپوزیوم به معنای ثبت در تاریخ است

سمپوزیوم به معنای ثبت در تاریخ است

ایسنا/اصفهان یک مجسمه‌سار گفت: سمپوزیوم، علاوه‌بر ایجاد انرژی، شادی و امید در فضای شهری، می‌تواند جرقه‌ای باشد تا کودکان، نوجوانان و جوانان به سمت هنر تشویق شوند که تجلی و آرامش‌بخش روح انسان‌هاست و می‌تواند در تلطیف احساسات یک شهر و یک جامعه موثر باشد.

شاهرخ اکبری دیلمقانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: آنچه هر رخداد هنری به‌دنبال دارد در درجۀ نخست، فعال کردن فضای فرهنگی هنری و به نوعی ایجاد تحرک و تزریق و یا دمیدن انرژی مضاعف به روح و روان هنرمندان و مردم آن شهر و منطقه است.

او با بیان اینکه خلق مجسمه و یا سردیس بزرگان و مفاخر شهرها و نصب آن‌ها در فضاهای شهری در معرفی و ماندگاری این شخصیت‌ها اثرگذار خواهد بود، به ضرورت برگزاری سمپوزیوم‌های مجسمه‌سازی در شهرها نیز اشاره کرد و توضیح داد: سمپوزیوم، فستیوالی است که ثمرات بسیار زیادی دارد و در زمان برگزاری، انرژی، شادی و امید را در فضای شهری ایجاد کرده و می‌تواند جرقه‌ای باشد تا شاید کودکان، نوجوانان و جوانان با دیدن چگونگی خلق مجسمه‌ها، به سمت هنر تشویق شوند که تجلی و آرامش‌بخش روح انسان‌هاست و می‌تواند در تلطیف احساسات یک شهر و یک جامعه موثر باشد.

این عضو برجسته انجمن مجسمه‌سازان ایران که سردیس محمود فرشچیان، شهید علیرضا یاسینی سرتیپ خلبان اف-۴ فانتوم نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سردیس عبدالحسین زرین‌کوب، سردیس میر فندرسکی و بسیاری دیگر از سردیس‌ها و یادمان‌های مفاخر ایران را خلق کرده است، گفت: سمپوزیوم به معنای ثبت در تاریخ است.

او توضیح داد: سمپوزیوم‌ها نوعی ثبت در تاریخ بوده و به‌دنبال شناسایی ارزش‌ها و تقدیر از بزرگان و مفاخر شهر و کشور و همچنین شهدایی است که جانشان را در راه دفاع از سرزمین از دست دادند؛ درواقع سمپوزیوم‌ها به معنای ارزش‌گذاری و بزرگداشت افرادی است که به نماد و نشانه تبدیل شده‌اند و درنتیجه تاریخ نیز ثبت خواهد شد.

دیلمقانی تأکید کرد: یکی از روش‌های آشنایی نسل جدید با بزرگان و شخصیت‌های فرهنگی شهرها این است که شهرداری‌ها نسبت به برگزاری رویدادها، همایش‌ها و سمپوزیوم‌ها به‌منظور معرفی این مفاخر اهتمام جدی داشته و به یاد داشته باشند که هر تحول مثبتی از مسیر فرهنگ و هنر و توجه به داشته‌های تاریخی و هویتی اتفاق می‌افتد که قطعاً بخش بزرگی از این داشته‌ها بزرگان و مفاخر پرشمار شهرهای ایران در عرصه‌های مختلف به‌ویژه عرصۀ فرهنگ و هنر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha