• سه‌شنبه / ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404011205487
  • خبرنگار : 50121

رئیس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اردستان خبر داد

جمع‌آوری ۳۵۰ کیلوگرم ماست فاسد در اردستان

جمع‌آوری ۳۵۰ کیلوگرم ماست فاسد در اردستان

ایسنا/اصفهان رئیس مرکز بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان گفت: امروز در بازرسی واحدهای لبنی شهر اردستان مقدار ۳۵۰ کیلوگرم ماست تاریخ گذشته و فاسد کشف، جمع‌آوری و معدوم شد.

سیدابوالفضل میرابوطالبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جمع‌آوری مواد خوراکی، آشامیدنی و غذایی که تاریخ مصرف آن گذشته باشد یا امنیت غذایی مردم را به خطر اندازد از جمله وظایف بازرسان بهداشت محیط است.

وی با اشاره به بازدید کارشناسان مرکز بهداشت محیط اردستان از واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی افزود: امروز در بازرسی واحدهای لبنی شهر اردستان مقدار ۳۵۰ کیلوگرم ماست تاریخ گذشته و فاسد کشف، جمع‌آوری و معدوم شد.

رئیس مرکز بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان ادامه داد: فروشگاه‌های لبنی باید دستگاه‌های تهیه ماست تمیز و بهداشتی داشته باشند و سردخانه‌های آن‌ها مشخص باشد که کارشناسان در مواقع بازرسی بتوانند از آن بازدید کنند.

میرابوطالبی تصریح کرد: با توجه به اینکه اکثر ماست‌هایی که در شهرستان اردستان توزیع می‌شود به‌صورت محلی تهیه می‌شود و تاریخ تولید و انقضای مشخصی ندارد، تازگی ماست را تنها می‌توان از طعم و ذائقه آن تشخیص داد.

وی از مردم خواست هنگام خرید مواد لبنی به تاریخ مصرف این مواد توجه کنند، زیرا فصل گرما موجب خراب شدن زودتر مواد لبنی می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان با اشاره به بازدیدهای نوروزی که از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی انجام شده است، گفت: بیش‌ترین تخلفی که از واحدهای صنفی شهرستان اردستان مشاهده شد موادغذایی و محصولاتی بود که تاریخ انقضای آن‌ها گذشته بود.

میرابوطالبی استفاده از رنگ مصنوعی در تهیه زولبیا و بامیه را از دیگر تخلفات رایج بیان کرد و افزود: بهداشت فردی اکثر رستوران‌ها، نانوایی‌ها و فروشگاه‌های موادغذایی پایین بود که پرونده تخلف برای همه آن‌ها تنظیم و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha