• یکشنبه / ۶ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403080604244
  • منبع : دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

کاردرمانی برای همه؛ شعار روز جهانی کاردرمانی ۲۰۲۴

کاردرمانی برای همه؛ شعار روز جهانی کاردرمانی ۲۰۲۴
عکس تزیینی است.

کاردرمانی یک حرفه مراقبت‌های بهداشتی است که هدف آن ارتقای سلامت جسمی و روانی است؛ ۲۷ اکتبر ۲۰۲۴، روز جهانی کاردرمانی با موضوع «کاردرمانی برای همه» نشان دهنده نقش مهم این حرفه برای تسهیل توانایی افراد، جوامع و جمعیت برای مشارکت در فعالیت‌ های روزمره است.

به گزارش ایسنا، روز کاردرمانی برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ گرامی‌ داشته شد. از آن زمان، این روز به یک تاریخ مهم در تقویم کاردرمانی برای ترویج و بزرگداشت این حرفه در سطح بین المللی تبدیل شده است.

فدراسیون جهانی کار درمانگران (WFOT: The World Federation of Occupational Therapists) از ۱۱۱ سازمان حرفه‌ای کاردرمانی ملی تشکیل شده است و ایران نیز از سال ۲۰۰۶ (انجمن علمی کاردرمانی) به این جمع پیوسته است.

روز جهانی کاردرمانی فرصتی است برای افزایش دیده شدن این حرفه و ترویج فعالیت‌های WFOT در سطح محلی، ملی و بین المللی و کمک به افزایش آگاهی کاردرمانگران و جامعه در مورد تأثیر جهانی کاردرمانی.

۲۷ اکتبر ۲۰۲۴، روز جهانی کاردرمانی با موضوع «کاردرمانی برای همه» نشان دهنده نقش مهم این حرفه برای تسهیل توانایی افراد، جوامع و جمعیت برای مشارکت در فعالیت‌های روزمره است؛ فعالیت‌هایی که می‌خواهند، نیاز دارند یا انتظار می‌رود که در زندگی روزمره خود انجام دهند.

این همچنین فرصتی بی‌نظیر برای متحد کردن جامعه جهانی کاردرمانی و به اشتراک گذاشتن تجربیات با پزشکان و دانشجویان کاردرمانی در سراسر جهان است.

کاردرمانی یک حرفه مراقبت‌های بهداشتی است که هدف آن ارتقای سلامت جسمی و روانی است. کاردرمانی تنها شغلی است که به افراد در تمام طول عمر کمک می‌کند تا از طریق استفاده درمانی از فعالیت‌های روزمره، کارهایی را که می‌خواهند و باید انجام دهند را انجام دهند.

بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بیان دیگر این حرفه به افراد مختلف کمک می‌کند تا از طریق استفاده‌ درمانی از فعالیت‌های روزانه (مانند شغل یا حضور در مدرسه) کارهای روزمره خود را، علیرغم داشتن برخی ناتوانی‌ها، به بهترین نحو انجام دهند.

متخصصان کاردرمانی به افراد در هر سنی کمک می‌کنند تا در پیشگیری یا ارتقای سلامت خود، با وجود آسیب، بیماری یا ناتوانی، زندگی بهتری داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha