• سه‌شنبه / ۱ آبان ۱۴۰۳ / ۲۲:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403080100962
  • خبرنگار : 50663

استاندار خراسان رضوی:

قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری ماهیت خود را از دست داده است

قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری ماهیت خود را از دست داده است

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: دو منطقه آزاد دوغارون و سرخس به مناطق آزاد کشور اضافه شده که یک قابلیت خوب است. اختیاراتی که بنده درخواست کردم بخشی از موضوع است، اما نکته مهم‌تر این است که بگذاریم مناطق آزاد به حال خود کار کنند. قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری، مترقی بوده و در طول سال‌ها به مرور سبب ایجاد محدودیت‌هایی برای مناطق آزاد شده و ماهیت خود را از دست داده که به نفع اقتصاد و کشور نیست.

غلام‌حسین مظفری امشب، ۱ آبان‌ماه در افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی صادرات به کشورهای آسیای میانه و افغانستان همزمان با هشتمین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: مناطق آزاد یک فرصت و ظرفیت جدی برای کشور و منطقه است. در جلسه دولت برای رأی اعتماد استانداری خراسان رضوی، یکی از درخواست‌های بنده بخشی از اختیارات منطقه‌ای بود که بتوانیم در استان از اختیار، برای ارتباط بیشتر با کشورهای اطراف استفاده کنیم که مورد پذیرش دکتر پزشکیان قرار گرفت.

وی افزود: دو منطقه آزاد دوغارون و سرخس به مناطق آزاد کشور اضافه شده که یک قابلیت خوب است. اختیاراتی که بنده درخواست کردم بخشی از موضوع است، اما نکته مهم‌تر این است که بگذاریم مناطق آزاد به حال خود کار کنند. قانون چگونگی اداره مناطق آزاد، مترقی بوده و در طول سال‌ها به مرور سبب ایجاد محدودیت‌هایی برای مناطق آزاد شده و ماهیت خود را از دست داده که به نفع اقتصاد و کشور نیست.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اهمیت ثبات در قوانین بیان کرد: در قوانین باید ثبات داشته باشیم، قانون باید باثبات برای سرمایه‌گذار تدوین شود و از این فرصت به درستی استفاده کنیم. وقتی دائم مدیرعامل عوض شود، سرمایه‌گذار کار نمی‌کند. تقاضا دارم در خراسان رضوی برای اداره این مناطق از حداکثر ظرفیت استفاده کنیم و بهترین ترکیب هیأت مدیره را داشته باشیم و بگذاریم فعال اقتصادی حداقل یک کار تجاری و تولیدی داشته باشد. از فرصت استفاده کنیم در عین حال که در منطقه افرادی بسیار شایسته داریم.

مظفری گفت: فضا و فیزیک این نمایشگاه فرصتی برای تعاملات ملی و منطقه‌ای است. به‌دنبال این هستیم تا همگی نفع ببریم و تراز تجاری باهم پیش رود. باید صادرات و واردات در تعادل و تعامل باشد. آبادانی کشورهای همسایه هدف مشترک ما است و باید در داخل ارزش‌آفرینی صورت گیرد،‌ کیفیت تولیدات بالا رود و کار حرفه‌ای انجام شود. مشخصا به سمت کارهای مشترک بین‌المللی رویم. اگر قرار است موفق شویم باید هلدینگ تولیدی و صادراتی‌ مشترک با کشورهای همسایه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: باید زیرساخت فراهم کنیم‌. تشکل، نهاد، سازمان و ساختار داشته باشیم و همه موارد را بررسی کنیم. نه تنها در استان تنهایی به توفیقات نمی‌رسیم، بلکه کشور ما به تنهایی نمی‌توان کار کند. باید هم‌پوشانی داشته باشیم و مکمل هم شویم و با این حرکت توفیقاتی خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha