• دوشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403073023144
  • خبرنگار : 50046

سیب اوغاز میوه‌ای با ۷ ماه ماندگاری در خارج از سردخانه در خراسان شمالی

سیب اوغاز میوه‌ای با ۷ ماه ماندگاری در خارج از سردخانه در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس بخش باغی و زراعی مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی گفت: سیب اوغاز یکی از میوه‌هایی است که قابلیت هفت ماه ماندگاری در خارج از سردخانه را دارد که در این استان تولید می‌شود.

دکتر علی دادار در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از ارقام سیب تولیدی در این استان سیب اوغاز است که در منطقه‌ای به نام «سِوکانلو» در شهرستان شیروان تولید می‌شود و این نوع سیب از کیفیت خیلی بالایی در فرآوری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه این نوع از سیب، عطر و مزه خیلی خوبی دارد، افزود: علت بالا بودن کیفیت این میوه اختلاف منطقه رویشی آن از سطح دریا و اختلاف دمایی شب و روز است که این اختلاف دما به ۲۴ درجه سانتی گراد نیز می‌رسد.

این دکتر باغبانی ادامه داد: رنگ سیب اوغاز رسیده سبز و قرمز است و وزن هر دانه آن ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم و سه برابر وزن دانه سیب‌های دیگر است.

وی بیان کرد: زمان برداشت سیب اوغاز اواخر شهریور ماه است که تا دو ماه بعد از عید نوروز نیز ماندگاری دارد.

دادار ادامه داد: وجود اسید سیتریک در این میوه از دیگر موارد قابل توجه است که موجب شادی و آرامش روان می‌شود.

به گزارش ایسنا، اکنون فصل برداشت سیب از باغ‌های استان آغاز شده و پیش‌بینی برداشت حدود ۶۵ هزار تن از این محصول انجام شده است؛ اما از آنجا که سیب قابلیت ذخیره‌سازی در سردخانه‌ها را دارد، مقداری از آن در بازار توزیع و بخش اعظم آن در حال ذخیره‌سازی برای تامین میوه عید نوروز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha