• شنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403072821397
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

افزایش ظرفیت تولید صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی سیستان‌وبلوچستان

افزایش ظرفیت تولید صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی سیستان‌وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت تولید صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی استان به حدود یک میلیون ۵۳۶ هزار تن ارتقاء یافت.

عباسعلی دهباشی در گفت وگو با ایسنا، افزود: از ابتدای امسال ۱۶ واحد صنایع تبدیلی و غذایی به ظرفیت ۳۲ هزار تن، در زمینه های نگهداری، بسته بندی و فرآوری خرما، پسته، گوشت قرمز و گلاب گیری با سرمایه گذاری بیش از دو هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال در سطح استان به بهره برداری رسید.

دهباشی گفت: با راه اندازی این واحدها، تعداد مجموعه های صنایع غذایی و تبدیلی استان به ۲۸۴ واحد با ظرفیت یک میلیون و ۵۳۶ هزار تن ارتقا یافته است.

وی بیان کرد: صنایع تبدیلی و غذایی در استان شامل عمل آوری، بسته بندی و کنسرو آبزیان، کشتارگاه ها و کارخانجات خوراک دام و طیور، فرآورده های لبنی، نگهداری، فرآوری و بسته بندی خرما، درجه بندی و بسته بندی حبوبات و غلات، انواع دمنوش و گلاب گیری است.

وی گفت: با راه اندازی واحدهای جدید صنایع تبدیلی و غذایی در استان برای ۲۰۰ نفر فرصت شغلی مستقیم فراهم شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha