کیومرث حبیبی امروز (۲٦مهر) در نشست هماندیشی و همآفرینی نقشە راە توسعە اقتصاد دیجیتال استان کردستان اظهار کرد: در اواسط دهە ۷۰ کە زمینە ورود کامپیوتر بە دانشگاەها فراهم شد، افراد بسیاری بە سمت رشتەهای مرتبط با علوم کامپیوتری گرایش پیدا کردند و افراد زیادی در این حوزە موفق شدند و عدەای نیز با شکست مواجە شدند.
وی عنوان کرد: دنیای دیجیتال بە دلیل شفافیت و سرعت عمل و خروجی دقیقتر و موثرتری کە دارد علاوە بر مزایایی کە دارد بە همان میزان نیز از سوی دیگر ضدیتها و دشمنانی را با خود دارد.
حبیبی با اشارە بە اینکە برخی از آپهای فعال در کشور با گذشت چندین سال هنوز بە کارایی لازم نرسیدەاند، بیان کرد: دلیل عدم کارایی این آپها در دنیای امروز عدم شفافیت و ایستادگی پستوهای فساد در مقابل این شفافیتها است.
وی با تاکید بر اینکە نبود شفافیتها سبب افزایش پستوهای فساد در جامعە خواهد شد، افزود: همین فسادها و نبود شفافیتها مانعی بر سر راە صدور پروانەهای ساختمانی و عوارض کسب و کارها و ... در جامعە است.
حبیبی با اشارە بە اینکە اقتصاد دنیای امروز تحتتاثیر دنیای دیجیتال قرار دارد، گفت: امروزە دنیای ارتباطات و دیجیتال در حال پیشرفت است، لذا باید از این امکان در راستای تحقق اهداف بهرە برد.
وی در ادامە خاطرنشان کرد: در گذشتە همە افرادی کە در برابر انقلاب کشاورزی و صنعتی مقاومت کردند، شکست خوردند و امروزە نیز کسانی کە در برابر انقلاب دیجیتال میایستند و در برابر آن مقاومت میکنند، محکوم بە شکست هستند.
حبیبی با اشارە بە اینکە امروزە اکثر مطالبات روستاییان در حوزە اینترنت پرسرعت است، خاطرنشان کرد: مطالبات در دنیای امروزە کاملا تغییر کردە و اگر مطالبات مردم در دهەهای ٦۰ و ۷۰ تکمیل زیرساختهایی همچون جادە و یا تامین آب و برق و گاز بود، امروزە درخواست مردمها در دورترین روستاهای کشور در حوزە اینترنت است.
انتهای پیام
نظرات