علیرضا میرشفیعیان در گفتوگو با ایسنا، در ارزیابی فنی از عملکرد تراکتور مقابل التعاون عربستان اظهار کرد: بازی در کل جذاب و تماشایی بود. تراکتور موقعیت های متعددی به دست آورد و حتی در ضربات آخر هم قابل قبول ظاهر شد اما در نهایت دروازه بان حریف ناجی تیمش شد.
او ادامه داد: تراکتور حداقل باید در نیمه اول سه گل به ثمر میرساند اما عملکرد گلر حریف فوق العاده بود و پنج-شش توپ خطرناک را مهار کرد.
او درباره گلایه سرمربیان التعاون و تراکتور از کیفیت نامناسب چمن ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز گفت: کیفیت چمن، یکی از آیتم های اصلی رسیدن یک تیم به موفقیت است. تیم دراگان اسکوچیچ بیشتر روی زمین بازی میکند و کیفیت زمین چمن بر روی این نوع از بازی تاثیر گذار است.
این کارشناس فوتبال ادامه داد: متاسفانه این دست بازیکنان نیست و اداره ورزش و جوانان آذربایجان شرقی و مسئولین مربوطه باید در تعطیلات لیگ برتر کیفیت چمن این ورزشگاه را ارتقا بدهند.
پیشکسوت تراکتور درباره دیدار برگشت این تیم برابر التعاون بیان کرد: هر چند التعاون میزبان خواهد بود اما مطمئنم که از پس تراکتور بر نمیآید. تراکتور اگر بدشانسی نیاورد در بازی برگشت نتیجه قابل قبولی کسب خواهد کرد و معتقدم تراکتور با توجه به بازیکنان باکیفیت و ذهنیت اسکوچیچ قابلیت قهرمانی در سطح دو لیگ قهرمانان آسیا را دارد.
میرشفیعیان با اشاره به حضور هواداران تراکتور در ورزشگاه گفت: جا دارد از تمام هواداران تراکتور که حضورشان در ورزشگاه باعث دلگرمی است، تشکر کنم. آنها با فرهنگ بالای خود تیم را تشویق کردند و امیدوارم این روند ادامه دار باشد.
انتهای پیام
نظرات