محمدرضا حسین نژاد در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که ۱۸مهرماه برگزار شد، گفت: پیشگیری، مقابله و درمان راهکار اصلی برای مبارزه با مواد مخدر است اما اقدامات فرهنگی و پیشگیری باید اولویت نخست باشد .
وی افزود: روند پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر هر ساله در دوره های مختلف در برنامه های توسعه دیده شده بنابراین دستگاه های متولی اجرایی وظایف خود را احصا کرده تا در کاهش سهم استان در مبارزه با مواد مخدر موثر باشند .
حسین نژاد اظهار کرد: نحوه اقدامات فرهنگی، آموزش، اطلاع رسانی و رفتار شناسی در سطح جامعه مهم است که می توان از توان مشاوران قوی بهره گرفت.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: دانشگاه ها و مدارس هم می توانند به عنوان سفیران اطلاع رسانی در این امر مهم دخیل باشند .
نماینده عالی دولت در استان بر توانمند سازی بهبود یافتگان هم تاکید کرد و گفت: این امر موجب می شود باری از دوش مراکز درمان کاهش یابد.
وی افزود: دخیل بودن سازمان های مردم نهاد و تقویت آنها منجر به توفیقات ما در حوزه مبارزه با مواد می شود.
سرپرست دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری نیز گفت: برای کاهش شیوع مواد مخدر باید توانمندسازی بهبود یافتگان را با ارائه تسهیلات را در دستور کار قرار دهیم .
طاهر رستمی افزود: علاوه بر اقدامات فرهنگی دستگاه های متولی، شیوع شناسی را با همکاری و مشارکت سازمان های مردم نهاد انجام داد .
وی خاطرنشان کرد: آمادگی ثبت سازمان های مردم نهاد جدید در حوزه مبارزه با مواد مخدر داریم .
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز افزود: باید تا پایان برنامه هفتم شاهد کاهش ۱۰ درصدی نرخ شیوع مواد مخدر باشیم .
نجفی اظهار کرد: با بهره گیری از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و بخش خصوصی و با اجرای برنامه های علمی و اثربخش به گسترش کمی و کیفی مراکز درمانی و کاهش آسیب و ارتقای خدمات کمک می شود.
وی خاطرنشان کرد: در نشست اخیر تخصصی دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با وزیر کشور بر تمرکز و توجه به برنامه های پیشگیرانه و توانمندسازی به ویژه نظام آموزشی کشور تاکید شد.
انتهای پیام
نظرات