• دوشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403110805626
  • خبرنگار : 71658

کشف تکه‌هایی از لاشه اردک در هر ۲ موتور هواپیمای سقوط کرده در کره جنوبی

کشف تکه‌هایی از لاشه اردک در هر ۲ موتور هواپیمای سقوط کرده در کره جنوبی
عکس: گتی ایمجز

بر اساس گزارش اولیه‌ایِ که امروز (دوشنبه) منتشر شد، در هر دو موتور هواپیمای «ججو ایر» که ماه گذشته در کره جنوبی سقوط کرد، بقایای اردک پیدا شده است.

به گزارش ایسنا، با این حال، مقامات همچنان در تلاش هستند تا مشخص کنند چه چیزی باعث وقوع مرگبارترین فاجعه هوایی در خاک کره جنوبی شده است.

در گزارش شش صفحه‌ای که مقامات کره جنوبی یک ماه پس از سقوط هواپیما منتشر کردند، آمده است که هر دو موتور جت بوئینگ حاوی «دی ان ایِ» نوعی اردک مهاجر هستند که برای زمستان در گله‌های بزرگ به کره جنوبی پرواز می‌کنند.

اما این گزارش هنوز هیچ نتیجه‌گیری اولیه‌ای درباره علت فرود هواپیما بدون استفاده از ارابه فرود و اینکه چرا ضبط‌کننده‌های اطلاعات پرواز در چهار دقیقه پایانی پرواز ضبط را متوقف کردند، ارائه نکرد.

پرواز ججو ایر از بانکوک در ۲۹ دسامبر هنگام فرود اضطراری از باند فرودگاه «موان» عبور کرد و با یک خاکریز حاوی تجهیزات ناوبری برخورد کرد و همه به جز دو نفر از ۱۸۱ سرنشین و خدمه هواپیما کشته شدند.

پس از برخورد به خاکریز، آتش سوزی و انفجار جزئی رخ داد. هر دو موتور در تپه خاکی خاکریز مدفون شده بودند.

به گفته کارشناسان، برخورد این هواپیما با سازه موجود در انتهای باند فرودگاه در تعداد بالای تلفات این حادثه نقش داشته است.

به گزارش رویترز، این گزارش در مورد مراحل بعدی تحقیقات می‌گوید: این تحقیقات موتورها را بررسی می‌کند، اجزای سازنده را عمیقاً بررسی می‌کند، داده‌های کنترل ترافیک هوایی و حین پرواز را تجزیه و تحلیل می‌کند و خاکریز و شواهد برخورد پرنده با هواپیما را نیز مورد بررسی قرار می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: این تحقیقات همه جانبه با هدف تعیین علت دقیق حادثه انجام می‌شود.

در گزارش اولیه عنوان نشده است چه چیزی باعث شده که ضبط‌کننده صدای کابین خلبان (CVR) و ضبط‌کننده داده‌های پرواز (FDR)، ضبط را به طور همزمان و درست قبل از اعلام وضعیت اضطراری توسط خلبان، متوقف کنند.

یک مقام رسمی کره جنوبی امروز گفت، هیئت بررسی سانحه هوانوردی و راه آهن کره جنوبی گزارش خود را با ایکائو، تایلند، و ایالات متحده و فرانسه که کشورهای سازنده هواپیما و موتور هستند، به اشتراک گذاشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha