سردار عبدالرضا آزادی در جلسه هماهنگی دومین کنگره ۳۰۰۰ شهید خراسان شمالی، برپایی این کنگره را حرکتی بزرگ، مبتکرانه و تاثیرگذار خواند و توضیح داد: بدون شک برگزاری کنگره شهدا را نباید پایانی برای پاسداشت شهیدان والامقام دانست، چرا که این حرکت باید به فرآیندی مستمر و همیشگی برای زنده نگه داشتن مرام شهیدان تبدیل و هیچگاه نباید متوقف شود.
وی خطاب به مدیران استان افزود: نگاه ملی به برگزاری کنگره داشته باشید تا شهدای برجسته این استان و آثار فاخر آنها که میراث معنوی کشور هستند در سطح ملی معرفی و شناخته شود.
بهمن نوری استاندار خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه گفت: کنگره ۳۰۰۰ شهید استان باید در تاریخ استان ماندگار شود بنابراین مدیران دستگاههای اجرایی موضوع را جدی بگیرند و در دستور کار خود قرار دهند.
وی اظهار کرد: برگزاری این کنگره در تاریخ استان باید ماندگار شود که البته خراسان شمالی کارنامه قابل قبولی در برگزاری چنین کنگره ها و اجلاسیههایی دارد.
نوری بر ترویج، تعمیق، تبیین و تدوین فرهنگ شهدا تاکید کرد و افزود: باور ما این است که فرهنگ شهادت تمام شدنی نیست و خط شهادت پایان ندارد زیرا تا زمانی که دشمن و نفاق وجود دارد، شهادت هم هست.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ زلال و ناب شهادت را باید به نسلهای بعدی منتقل کنیم، تصریح کرد: فرهنگ مقاومت و صبر را به نسلهای جدید باید آموزش داد.
نماینده عالی دولت در استان، با اشاره به اینکه مفهوم شهادت در جامعه باید درونی شود، گفت: در این صورت نگران تهدیدها نخواهیم بود.
وی بیان کرد: در طول برگزاری این کنگره چند اقدام باید انجام داد که مهم ترین آن رفع شبهات است بنابراین کنگره ها فرصتی است تا قصه جنگ تحمیلی برای همگان به درستی تشریح شود.
نوری، ابزار هنر را کارساز، موثر و نافذ دانست و گفت: گاهی تابلوهای خط چشم نواز یا موسیقی دل انگیز یا یک جمله در یک سریال تکان دهنده است تا فرهنگ ایثار و شهادت ترویج یابد.
انتهای پیام
نظرات