• یکشنبه / ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404011004579
  • خبرنگار : 50046

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری:

صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری نمونه عینی از شعار سال است

صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری نمونه عینی از شعار سال است

ایسنا/خراسان شمالی مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری گفت: صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری نمونه عینی از شعار سال است.

عوض علیزاده مقدم در دیدار با استاندار خراسان شمالی در دهم فروردین ماه اظهار کرد: دولت موظف به مشارکت ۴۹ درصدی در این صندوق و پشتیبانی و کمک از فعالیت‌های مردمی است اما محور و مدیریت، با خود مردم و بهره‌برداران است.

 وی افزود: با پرداخت تسهیلات تضامنی و کارمزد حداکثر ۴ درصد و استقبال بهره‌برداران، امروز این صندوق یک سرمایه اجتماعی خوب به شمار می‌رود.

علیزاده مقدم ادامه داد: امروز ۳۲ صندوق استانی به همراه شبکه شهرستانی آنها در مجموع ۴۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه دارند.

وی بیان کرد: در خراسان شمالی یک صندوق استانی، هشت صندوق شهرستانی و یک صندوق مخصوص منابع طبیعی داریم.

علیزاده مقدم تاکید کرد: این صندوق‌ها نمونه عینی شعار سال یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید است.
برای افزایش سرمایه صندوق‌ها از مولدسازی کمک می گیریم و البته خواستار کمک شورای برنامه‌ریزی استان برای بهره‌مندی از اعتبارات تملک دارایی و افزایش سرمایه هستیم تا فعالیت‌های توسعه‌ای صندوق گسترش یابد.

وی گفت: امسال برای اولین بار هزار میلیارد تومان اعتبار برای گردش عملیات صندوق خراسان شمالی درنظرگرفته شده تا به ارتقای بهره‌وری بخش کشاورزی کمک کند.

بهمن نوری استاندار خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: شکل‌گیری صندوق حمایت از بخش کشاورزی، کار خوب و ایده هوشمندانه ای بوده که تقویت بنیان‌های مالی کشاورزان، ارتقای اقتصاد کشاورزی و مشارکت مردم و استفاده حداکثری از ظرفیت مردمی در کنار مشارکت دولت برای خلق ارزش افزوده بیشتر را با هم دنبال می کند؛ هرچند افق تصویرشده برای صندوق نباید به توقعات کاذب منجر شود.

وی افزود: کار مشارکتی و شبکه سازی برای ارتقای ظرفیت های فردی، اهمیت وافر دارد و رمز موفقیت است. برای توسعه کار مشارکتی و تعاونی باید فرهنگ‌سازی بیشتر در دستور کار باشد.

نوری ادامه داد: در خراسان شمالی مشکل بهره‌وری در بخش آب و کشاورزی داریم و اتلاف منابع و هدررفت محصولات زیاد است. باید برای تکمیل زنجیره ارزش محصولات تلاش بیشتری شود.

وی بیان کرد: جلب اعتماد کشاورزان بزرگترین سرمایه حاصل شده برای این صندوق است. صندوق فقط حمایتی نباشد؛ بلکه به سمت افزایش بهره‌وری و آموزش‌های ترویجی و پشت سر گذاشتن کشاورزی سنتی حرکت کند و کشاورزان و دامپروران را به‌روز کند.

نوری گفت: صندوق ضمن جلب حمایت کشاورزان باید خلق ثروت کند تا به دولت وابسته نباشد و در ضمن در مواقع لازم به تنظیم بازار و تکمیل زنجیره ارزش کمک‌ کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha