به گزارش ایسنا، کارشناسان نظامی و امنیتی اعتقاد دارند که رژیم صهیونیستی نیابت ارتش آمریکا در دریای مدیترانه است و تمامی شهروندان صهیونیست به جز افراد مسن سالی یک بار به اردوگاههای آموزشی نظامی اعزام میشوند. فقط یک رژیم پادگانی از شهروندانش میخواهد که به طور منظم به اردوگاههای آموزشی نظامی بروند و استفاده از سلاح را فراموش نکنند.
در عمل در هر دورهای از سال یک دوازدهم جمعیت در پادگانهای نظامی زندگی میکنند. بنابراین، تا پایان سال، تمام جمعیت آموزش نظامی را گذراندهاند و در واقع آنها زندگی پادگانی دارند.
پادگانی به نام اسراییل
بنا به همین دلیل، فلسطین اشغالی از روز اول به پایگاه تروریستها تبدیل شده است. در این دوره نیز اسراییل به دلیل جنگ مداوم در غزه و تبعات آن، با چالشهای جدی مواجه شده و نشانههایی از تبدیل اسراییل به یک پادگان نظامی دیده میشود؛ به این معنا که هویت اسراییل به نظامیسازی و جنگها بستگی دارد.
این رژیم جعلی در طول دهههای اخیر جنگهای متعددی را از سر گذرانده است که از جمله این جنگها میتوان به جنگ ۱۹۴۸، جنگ کانال سوئز (۱۳۳۵)، جنگ ۶ روزه (۱۹۶۷ میلادی-۱۳۴۶هجری شمسی)، جنگ اصطکاک (۱۳۵۲)، جنگ لبنان (۱۹۸۲میلادی) (۱۳۶۱)، جنگ اسرائیل و حزب الله لبنان (۲۰۰۶میلادی-۱۳۸۵هجری شمسی)، نبرد اسراییل و غزه ۲۰۰۸ - ۲۰۰۹ (۱۳۸۷–۱۳۸۸) و درگیریهای پراکنده با سوریه، لبنان و فلسطینیان (۲۰۰۹ تا کنون) اشاره کرد.
همچنین اسراییل در دروه نخست وزیری بنیامین نتانیاهو (بیبی) درگیر بزرگترین جنگ با فلسطینان است که در سراسر نوار غزه جریان دارد و به کشتار بیرحمانه شمار زیادی از ساکنان کلیه مناطق غزه منجر شده است. در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲)، حدود ساعت ۰۶:۳۰ صبح به وقت محلی، حماس عملیاتی را آغاز کرد که «طوفان الاقصی» نامیده شد.
بیشتر بخوانید:
وقتی منافقین در اشرف زمینگیر شدند
تاکتیک بی یال و کوپال رجوی در حمله به ایران
شهید کاظمی از قدرت تشکیلاتی زیادی برخوردار بود
باند جنایتکار رژیم صهیونیستی و رجوی چطور به هم پیوستند؟
یک سال از این عملیات میگذرد و رژیم اشغالگر قدس به دست به جنایتهای شدیدی اعم از قتل و کشتار بیش از ۴۰ هزار فلسطینی، دو هزار لبنانی و فرماندهان ارشد جبهه مقاومت زده است. این رژیم در آخرین گستاخیهای خود، سید حسن نصرالله و سردار نیلفروشان را به شهادت رساند.
در پی این جنایت رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی ایران نیز در عملیات «وعده صادق ۲» به برخی از مراکز حساس در سرزمینهای اشغالی حمله کرد. البته چنانچه گستاخی دیگری از سوی این رژیم علیه کشورمان ترتیب داده شود مراکز حساس و استراتژیک دیگر رژیم صهیونیستی در لیست اهداف موشکی کشورمان قرار خواهد گرفت.
داستان تروریستهایی هم که در پادگان «اشرف» زندگی میکردند نیز مانند ساکنان پادگان اسراییل است چرا که «اردوگاه اشرف» در حقیقت بخشی از زمینهای کشاورزی مردم استان «دیالی» عراق بود که توسط نیروهای صدام به زور غصب شده و به پاس همکاری و خدمات مسعود رجوی به رژیم صدام در جنگ عراق علیه ایران و همچنین سرکوب شیعیان مخالف صدام، به تشکیلات تروریستی رجوی اهدا شد که در ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ کاملا تخلیه شد.
منافقین بازوی نظامی و امنیتی حزب بعث
تشکیلات فرقه رجوی در همه سالهای حضور خود در کشور عراق به عنوان بازوی نظامی و امنیتی حزب بعث در سرکوب مخالفان عمل میکرد به نحوی که به گواه اسناد و مدارک تاریخی نقش پررنگی در سرکوب انتفاضه شعبانیه شیعیان عراق و هم چنین کُردکشی گسترده در شمال عراق ایفا کرد.
رجوی همیشه ادعا داشت که پادگان اشرف به اصطلاح «مرز سرخ» و «ناموس هر مجاهد» است، و همیشه عنوان میکرد که به هیچ قیمتی اشرف را تخلیه نخواهند کرد و میگفت: «کوه زجا بجنبد اشرف زجا نجنبد!» در حقیقت نام اردوگاه اشرف برگرفته از نام «اشرف رجوی»، نخستین همسر مسعود رجوی، رهبر کنونی آن سازمان و از زندانیان سیاسی در دوران حکومت پهلوی بود.
پادگان اشرف در حقیقت بزرگترین مرکز آموزش و تربیت تروریستها در خاورمیانه بود که در آن سازمان تروریستی منافقین به راحتی میتوانستند اعضا و ورودیهای جدید را با توجه به محیط بسته پادگان که هیچ گونه ارتباطی اعم از تلفن، اینترنت و پست با دنیای پیرامون نداشت تحت شیوه های پیچیده فرقهای آمورش دهند. یکی دیگر از دلایل اهمیت پادگان اشرف برای منافقین امکانات بالای این پادگان اعم از امکانات نظامی، جاسوسی و ... بود که حزب بعث عراق با نظر مستقیم صدام حسین به این گروهک اعطا کرده بود. نزدیکی به مرز ایران نیز دلیل دیگر اهمیت این پادگان استراتژیک برای منافقین بود.
البته انتقال منافقین از اردوگاه مملوء از امکانات اشرف به پایگاه لیبرتی با هدف در تنگنا قرار دادن هر چه بیشتر گروهک تروریستی منافقین به عنوان نخستین گام در راستای اخراج این افراد از خاک عراق انجام شد. پایگاه لیبرتی پیش از این مقر نظامیان آمریکایی در عراق بود که در نزدیکی فرودگاه بین المللی بغداد در شمال غرب بغداد واقع است. این پایگاه مجتمع بزرگی متشکل از ساختمانهای دولتی است که به دست صدام دیکتاتور سابق عراق ساخته شده است.
تا ۳۰ خرداد سال گذشته، قرارگاه سازمان مجاهدین خلق در آلبانی موسوم به «اشرف ۳»، مرکز توطئه، شانتاژ و تهدید علیه ایران بود. این سازمان در این پایگاه طی نزدیک به یک دهه گذشته، با استفاده از امکانات یک مقر دورافتاده و ایزوله و اینترنت قوی و نامحدود که توسط دولت آلبانی در اختیارش قرار داده شده بود و تحت حمایت این کشور، از خاک اروپا و از خاک ناتو امنیت روانی و فیزیکی مردم ایران را نشانه میرفت، و با خیال راحت به نقض ابتداییترین حقوق انسانی اعضای خود مشغول بود.
در ۳۰ خرداد سال ۱۴۰۲ ناگهان ورق برگشت و دستگاه ضابط قضایی آلبانی موسوم به «اسپاک»، بر اساس حکمی رسمی، همراه با نیروهای پلیس این کشور تلاش کرد تا این مقر را که تاکنون مورد تجسس قرار نگرفته بود مورد بازرسی قرار دهد. شواهد و دلایل بسیاری در اختیار مقامات آلبانی قرار داده شده بود که اقدامات انجام شده در داخل این مقر، امنیت ملی آلبانی را تهدید میکند. این موضوع در جلسه شورای عالی امنیت ملی آلبانی به ریاست رئیس جمهور این کشور به بحث گذاشته شد.
در تمام این موارد که امنیت کشور میزبان به مخاطره افتاده بود، سازمان مجاهدین خلق با تهدید، شانتاژ و جنجال مدعی شد که تبانی با رژیم ایران صورت گرفته است تا مسأله اصلی، یعنی تهدید منافع ملی کشور میزبان، تحت الشعاع قرار گیرد.
متأسفانه تاکنون سازمان مجاهدین خلق با این ترفند توانسته بود کشورهای میزبان را وادار کند تا درجاتی از حق حاکمیت خود کوتاه بیایند چرا که این دولتها اولاً مایل نبودند در این خصوص وقت و انرژی بگذارند و بهای آن را تا به آخر بپردازند و ثانیاً زیر فشار قرار میگرفتند که گویا مقابله بیش از حد با مجاهدین خلق به نفع ایران خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات