به گزارش ایسنا، نویسنده در این کتاب پس از مقدمه، ابتدا نگاهی دارد به زندگی شاعر و سیر تحول شاعری ابوالقاسم ایرانی سپس اندیشه و شعر شاعر مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
در بخش دیگر ضمن معرفی، نگاهی نقادانهای دارد به کتاب «جاده تا آنجا که ایستادهای میآید» و در بخش دیگر ابوالقاسم ایرانی از نگاه صاحبنظران و شاعران و نویسندگان روایت شده است سپس ده شعر از شاعران در تجلیل از این شاعر آورده شده است و در پایان چند شعر از دهههای گذشته او نیز به عنوان نمونه ذکر شدهاند.
در پشت جلد کتاب «ابوالقاسم ایرانی؛ شاعر شعرهای دریایی» نیز نوشته شده است: «ابوالقاسم ایرانی، شاعر چراغ دریایی، بندر، بادبان، کشتی، ملوان و ناخدا و ... است. شاعر شعرهای دریایی، شاعری که شعرش گویا رویایی است که در جواب، روح خسته انسان مدرن امروزی را به فراتر از اقلیم میبرد.
هدف ابوالقاسم ایرانی از سرودن شعر و تلاش برای به ابزار درآوردن آن برای بیان و بازتاب مسائل دور و بر خود، بلکه معنی گذراندن خود زندگی است. او با شعر، زندگی میکند و به «شکار لحظهها» میپردازد. «واژهها» برای او مقدس و بازتابدهنده احساسات او هستند. کلمات در شعرهایش نفسگیر نیستند. واژهها با او رفیقند؛ در عین حال، که اهل نمایش و خودنمایی نیست به نمایاندن و نمایش زیباییهای طبیعت و پدیدهها توجه میکند.»
این کتاب در ۳۵۰ صفحه و در انتشارات آرون راهی بازار کتاب شده است.
انتهای پیام
نظرات