به گزارش ایسنا، وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر اعلام کرد که باستانشناسان دژ ۳۰۰۰ ساله مصری که برای دفاع در برابر قبایل لیبی و مردم شرق مدیترانه مورد استفاده قرار میگرفت را کشف کردند.
«آرتنیوز» نوشت، مجموعهای از ویرانههای خشتی در شمال غربی مصر کشف شده است که شامل بقایای پادگانهای نظامی، انبار اسلحه و آذوقه میشود. قدمت این بنا به دوران «پادشاهی جدید»(۱۵۵۰ پیش از میلاد تا ۱۰۷۰ پیش از میلاد) باز میگردد.
کاوشگران همچنین اشیاء تاریخی متعلق به سربازان مصری را در محوطه باستانشناسی واقع در دلتای غربی نیل کشف کردند.
این نوع دژها که با رعایت جزئیات برای حفاظت از مصریان باستان طراحی شده بودند، از دو بخش تقسیم میشدند که در بین آنها گذرگاه باریکی ساخته شده بود. برخی از قسمتهای دژ به عنوان انبارهای بزرگ کاربرد داشتند. باستانشناسان در داخل این قسمتها سفالهای شکسته و بقایای استخوانهای ماهی و سایر حیوانات را کشف کردند. همچنین بقایای کورههای استوانهای کشف شد که ممکن است برای پخت چنین مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته باشد.
بر اساس گزارشی که توسط «ایندیپندنت» منتشر شده است، یک شمشیر برنز بزرگ با طرحی از فرعون «رامسس دوم» به همراه دو ستون سنگآهکی کشف شد. بر روی یکی از این ستونها هیروگلیفهایی از لقبهای «رامسس دوم» نوشته شده بود.
انتهای پیام
نظرات