به گزارش ایسنا، سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس روز گذشته (شنبه، ۱۷ شهریورماه) با تقدیر از کارکنان و جوانانی که در گرما و سرما در حال تلاش هستند تا چرخ صنعت نفت کشور به حرکت درآید گفت: بایستی سعی کنیم این حماسهها به خوبی منعکس شوند و تصویر آنها با هنرمندی عکاسان برای عموم به نمایش گذاشته شود. من از همه هنرمندان عکاس منتخب این جشنواره دعوت میکنم تا با حضور در عسلویه و منطقه ویژه پارس این همت و غیرت را به تصویر کشند.
در ادامه این مراسم غلامرضا جمالی، رئیس روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «در شکل گیری فرهنگ و تمدن، هر فرهنگی تا در قالب هنر ریخته نشود، ماندگار نخواهد بود»، گفت: با توجه به اهمیت هنر عکاسی ما تلاش میکنیم تا در نمایشگاه صنعت نفت که یکی از بزرگترین رویدادهای نمایشگاهی صنعت کشور است، بخش ویژهای را به این امر اختصاص دهیم تا تلاش صنعتگران نفت هر چه بیشتر و بهتر به نمایش گذاشته شود.
محمدباقر یوسف زاده، مدیر روابط عمومی و تشریفات سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز در این مراسم با توضیح درباره جزئیات و بخشهای مختلف جشنواره گفت: این رویداد در سه بخش «صنعت نفت»، «خانواده» و «محیط زیست و گردشگری» و با استقبال عکاسانی از ۶۳ کشور برگزار شد که پس از داوری آثار راه یافته به جشنواره، علاوه بر برگزاری نمایشگاه در تهران، برگزاری در دیگر شهرهای کشور نیز پیش بینی شده است.
رضامیرمحرابی، دبیر اجرایی جشنواره بین المللی عکس پارس نیز با اشاره به اینکه حدود ۹ هزار عکس از عکاسان ۶۳ کشور در سه بخش به جشنواره ارسال شد، گفت: این جشنواره در نخستین دوره شاهد حضور چشمگیر و قابل توجه از عکاسان کشورهای مختلف بود و این تعامل فرهنگی و هنری ایجاد شده ادامه خواهد داشت.
در ادامه این مراسم برندگان جشنواره در بخشهای مختلف معرفی شدند. در بخش «صنعت نفت» فرخ زمانی و امیر علی نواده شهلا از ایران به ترتیب نفرات اول و دوم، عکاسی از ترکیه نفر سوم و محمد عباسی و امیرحسین کمالی نفرات بعدی برگزیده این بخش بودند.
در بخش «خانواده» نیز جایزه نفر اول به عکاسی از کشور هند رسید، پانتهآ نیکزاد از ایران نفر دوم و عکاسانی از ترکیه، مالزی و روسیه به ترتیب عناوین بعدی را به خود اختصاص دادند.
در بخش «محیط زیست و گردشگری» نیز عکاسانی از ترکیه و هند به عنوان برگزیدگان اول و دوم این بخش و احمد تاجی از ایران به عنوان نفر سوم و محمد آهنگر و فرزین ایزد دوست دار تقدیر این بخش را از آن خود کردند.
همچنین امیرحسین کمالی به عنوان بهترین شرکت کننده این جشنواره و سعید عرب زاده نیز به عنوان بهترین شرکت کننده ایرانی نخستین دوره جشنواره بین المللی عکس پارس معرفی شدند.
در پایان این مراسم نیز از کتاب نخستین دوره جشنواره بین المللی عکس پارس که با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چاپ شده و شامل آثار برگزیده و معرفی منطقه ویژه پارس به دو زبان فارسی و انگلیسی است، رونمایی شد.
نمایشگاه آثار برگزیده نخستین دوره جشنواره بین المللی عکس پارس از شنبه ۱۷ شهریور تا پنجشنبه ۲۲ شهریورماه از ساعت ۹ تا ۱۷ در موزه جهانی هنرهای دینی امام علی (ع) به نشانی خیابان ولیعصر، روبروی بزرگراه نیایش، خیابان اسفندیار برای بازدید عموم دایر است.
نخستین دوره جشنواره بین المللی عکس پارس با برنامهریزی مدیریت روابط عمومی و تشریفات سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، همکاری روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران و با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فدراسیون بین المللی هنر عکاسی (فیاپ) برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات