محمد حسین زاده، امروز(اول شهریور) در نشستی خبری، با بیان اینکه ورزش کرمانشاه در سال ۱۴۰۳ میزان چند رویداد بین المللی است، اظهار کرد: بسکتبال، کونگ فو، ووشو و شطرنج چهار رشتهای هستند که میزبانی مسابقات بین المللی آنها را برعهده خواهیم داشت.
معاون ورزش و جوانان استان درباره ناتمام ماندن برخی پروژههای ورزشی در سطح استان نیز عنوان کرد: در مجموع در سطح کشور حدود ۱۲۴۴ پروژه ناتمام ورزشی وجود دارد که تعدادی از آنها از جمله استخر قهرمانی و سالن شش هزاری نفری در دهکده المپیک کرمانشاه هستند که البته اعتبارات کنونی ملی و استانی قدرت تکمیل آنها را ندارند.
وی همچنین سرانه فضای ورزشی در سطح استان را حدود یک متر و ۴۶ سانتی متر اعلام کرد و گفت: از این میزان ۹۴ سانتی متر مربوط به اماکن تحت پوشش اداره کل ورزش و جوانان، ۱۹ سانتی متر سایر دستگاههای دولتی و ۳۳ سانتی متر هم مربوط به بخش خصوصی است.
به گفته این مسئول بیشترین سرانه فضاهای ورزشی در بین شهرستانهای استان با ۴.۵ متر مربوط به شهرستان قصرشیرین و کمترین میزان آن با یک متر مربع مربوط به شهرستان کرمانشاه است.
حسین زاده در ادامه در خصوص شائبههایی که معمولا در خصوص مهندسی شدن انتخابات مجامع هیاتهای ورزشی میشود نیز گفت: نحوه برگزاری مجامع طبق دستورالعملها به گونهای است که امکان هیچگونه دخل و تصرفی در آنها وجود ندارد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان از برخی تیمهای ورزشی همچون بعثت، عنوان کرد: در حال حاضر ما به طرفی سوق داده میشویم که فعالیتهای ورزشی از سمت ورزش و جوانان و هیاتهای ورزشی به سوی باشگاهها پیش میرود و باشگاهها نقش اساسی را در ورزش خواهند داشت، کما اینکه در بسیاری دیگر از کشورها اینگونه است.
معاون ورزش و جوانان استان یادآورشد: از طرفی طبق قانون ما نمیتوانیم حتی یک ریال هم به باشگاههای ورزشی کمک کنیم، با این وجود در بحث باشگاه بعثت برای میزبانی از رقابتهای لیگ دسته اول نوسازی و بهسازی استادیوم آزادی را شروع کردهایم.
وی در ادامه با بیان اینکه کار ساماندهی و بهسازی برخی از مجموعههای ورزشی فرسوده شهر کرمانشاه آغاز شده، عنوان کرد: یکی از مجموعهها، مجموعه ورزشی امام سجاد(ع) است که پیش از این آن را به پیمانکار واگذار کرده بودیم، اما چون عملکرد خوبی نداشت قراردادش را فسخ کردیم و بزودی به پیمانکار دیگری واگذار میشود.
پروژه های ورزشی جدید در کرمانشاه طبق آمایش سرزمینی تعریف میشود
در ادامه این نشست، میلاد حبیبی کارشناس دفتر فنی اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز بااشاره به آخرین روند اجرای پروژههای ورزشی در استان، اظهار کرد: سال گذشته مجموعا ۸۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار استانی برای پروژههای عمرانی حوزه ورزش استان اختصاص یافت که نزدیک به ۶۰ میلیارد تومان آن تخصیص پیدا کرد.
وی تصریح کرد: این اعتبارات صرف ۵۳ پروژه ورزشی میشود که حدود ۳۳ پروژه آن نیمه کاره و ۲۰ پروژه هم تعمیراتی است.
کارشناس دفتر فنی اداره کل ورزش و جوانان استان اضافه کرد: در بحث پروژههای ملی حدود ۳۷ پروژه در این حوزه در استان وجود دارد که برای امسال نزدیک به ۷۰ میلیارد تومان اعتبار داشتند که با پیگیریهای انجام شده حدود ۶۲ میلیارد تومان آن تخصیص پیدا کرد.
وی پیست سوارکاری دهکده المپیک، دیواره صخره نوردی مجموعه ورزشی آزادی و تکمیل سالن ورزشی روستای فارسینویسی سنقر را از جمله این پروژهها عنوان کرد.
حبیبی یادآورشد: علاوه براین اعتبارات، حدود پنج میلیارد تومان نیز از محل مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت به استان اختصاص داده شد که آن را صرف احداث پنج زمین چمن کردیم.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته جمعا ۲۰ زمین چمن مصنوعی در مناطق محروم و کم برخودار کرمانشاه احداث و افتتاح شد.
به گفته این مسئول، در حال حاضر اکثر اماکن ورزشی کرمانشاه فرسوده هستند که تعمیر و تجهیز آنها حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار میخواهد.
وی در ادامه با بیان اینکه اعتبارات دولتی کفاف اتمام پروژههای نیمه کاره و بازسازی اماکن ورزشی فرسوده کرمانشاه را نمیدهد، گفت: در این راستا براساس ماده ۲۷ از ظرفیت بخش خصوصی برای این پروژه ها استفاده کردهایم.
حبیبی در ادامه به اجرای طرح آمایش سرزمینی ورزش در سطح استان اشاره کرد و گفت: طبق این برنامه اجرای پروژههای جدید ورزشی در سطح استان باید براساس توزیع عادلانه باشد و ما طبق این طرح پروژههای ورزشی جدید را تعریف خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات