• شنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403082618612
  • خبرنگار : 50180

۸۰۰۰ تن پیاز در هرسین تولید شد

۸۰۰۰ تن پیاز در هرسین تولید شد

ایسنا/کرمانشاه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین از تولید هشت هزار تن پیاز در این شهرستان خبر داد.

صابر فتاحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه امسال ۱۴۱ هکتار  پیاز در شهرستان هرسین کشت شده بود، گفت: حدود هشت هزار تن پیاز از این سطح برداشت شده است.

فتاحی با اشاره به مرغوبیت پیاز تولیدی در شهرستان هرسین، گفت: پیاز تولیدی در این شهرستان رقم قرمز آذرشهر بوده که از مرغوبیت و بازارپسندی بالایی برخوردار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین با بیان اینکه دلیل مرغوبیت پیاز هرسین خاصیت انبارداری بالای آن است، اظهار کرد: سالانه حدود ۱۰ درصد پیاز تولیدی در این شهرستان به خارج از کشور صادر می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به فعال شدن یک واحد سردخانه‌ای با ظرفیت هزار تن برای نگهداری پیاز و دیگر محصولات نیازمند سردخانه در شهرستان از امسال، افزود:  دو سردخانه دیگر در شهرستان هرسین در دست احداث است که پیش‌بینی می‌شود این سردخانه‌ها هم از سال آینده وارد چرخه بهره‌برداری شوند و ظرفیت نگهداری بخشی از تولید پیاز شهرستان را داشته باشند. 

وی یادآور شد: برداشت پیاز در شهرستان هرسین از اوایل پاییز شروع شده و تاکنون ادامه داشته است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha