به گزارش ایسنا، علایی فعال با اشاره به فرایند برگزاری سومین دوره دوسالانه اظهار کرد: دکتر محسن پرویز به عنوان دبیر علمی سومین دوره جایزه شهید حاج قاسم سلیمانی تعیین شدهاند و بزودی با تشکیل شورای علمی و انتخاب سرگروه های داوری کار خود را شروع خواهند کرد.
جمعآوری آثار پژوهشی منتشرشده طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲
دبیر اجرایی سومین دوره دوسالانه جایزه شهید حاج قاسم سلیمانی از برنامههای این دوره گفت و عنوان کرد: در این دوره همانند دو دوره گذشته قرار است کتابهای پژوهشی منتشرشده طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ جمعآوری، بررسی و مورد ارزیابی قرار گیرند.
وی افزود: همچنین پایاننامههای دکتری دفاع شده طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز جمعآوری، بررسی و ارزیابی خواهند شد.
علایی فعال متذکر شد: در این دوره قرار است مجلات و فصلنامههای پژوهشی منتشرشده طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ هم جمعآوری، بررسی و مورد ارزیابی قرار گیرند.
بررسی آثار در شش گروه داوری
وی با بیان اینکه آثار ارسالی در شش گروه داوری بررسی خواهند شد، به این گروهها اشاره کرد و گفت: این گروهها عبارتند از گروه داوری پژوهشهای نظامی، امنیتی؛ گروه داوری پژوهشهای حقوقی و بینالملل؛ گروه داوری پژوهشهای اجتماعی، اقتصادی؛ گروه داوری پژوهشهای سیاسی، تاریخی؛ گروه داوری پژوهشهای فرهنگی، ادبی و گروه داوری مجلات، فصلنامهها و مقالات پژوهشی.
دبیر اجرایی سومین دوره دوسالانه جایزه شهید حاج قاسم سلیمانی به شناسایی و تجلیل از پژوهشگران نمونه سومین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: شناسایی و تجلیل از مراکز پژوهشی نمونه در داخل کشور و همچنین مراکز پژوهشی بینالمللی در خارج از کشور از دیگر اقداماتی است که همانند دو دوره گذشته انجام خواهد شد.
فراخوان مقالات پژوهشی
وی با بیان اینکه در این دوره قرار است علاوه بر آثار پژوهشی مکتوب و پایاننامههای دکتر، برای مقالات در این حوزه نیز سهمی را قرار دهیم، تصریح کرد: با فراخوان ارائه مقاله توسط پژوهشگران و نویسندگان و طرح موضوعات، قصد داریم تا تنوع کارهای پژوهشی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت را گسترش دهیم و بر همین اساس تلاش میکنیم تا بهترین مقالات پژوهشی را به مخاطبین در این حوزه معرفی نماییم.
علایی فعال افزود: علاوه بر این، در این دوره قرار است موضوعات پژوهشی که توسط مراکز پژوهشی و تحقیقاتی انجامشده مورد بررسی قرار گیرند.
وی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار، شهریورماه ۱۴۰۳ است، گفت: برنامهریزیهای دقیقی انجام شده تا بعد از بررسی و ارزیابی آثار ارسالی و مشخص شدن برگزیدگان در گروههای مختلف، مراسم اختتامیه، ۲۵ آذر ۱۴۰۳، روز پژوهش، برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات