• شنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ / ۲۰:۴۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403052013570
  • منبع : نمایندگی مازندران

برگزاری جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران 

برگزاری جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران 

ایسنا/مازندران هشتمین جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران امروز در هشتمین جلسه شورای هماهنگی مدیران، دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، گفت: بعد از ادغام تعامل بسیار خوبی بین دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در مازندران در قالب شورای هماهنگی وجود دارد.

علی باقری با اشاره به اینکه همه دغدغه‌ ما ارائه خدمت مطلوب و با کیفیت به مردم استان است، تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد مردم به نوعی از این دستگاه‌ها خدمت دریافت می‌کنند که نشان از مردمی بودن این مجموعه دارد.

وی افزود: در بحث تسهیلات اشتغالزایی و مشاغل خانگی استان مازندران در جمع برترین‌هاست و رتبه اول کشور را دارد

باقری گفت: در بحث مشاغل خانگی شاهد افزایش ۲۵ برابری اعتبارات هستیم که نشان از اهمیت بالای مشاغل خرد و خانگی در کشور دارد.

مدیر ستاد اقامه نماز مازندران نیز گفت: عزم ملی و استانی برای رفع مشکلات مردم به‌کارگیری شود.

حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی با اعلام اینکه توجه به امر نماز در بین مدیران و دانشگاه‌ها تقویت شود، بیان کرد: سند تحول ۲۰ ساله و برش پنج ساله اقامه نماز تدوین شده است.

وی تصریح کرد: اجلاسیه نماز به زودی در استان برگزار و مدیران برتر در این بخش معرفی می‌شوند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران به چهار مزیت این صندوق اشاره کرد و گفت: ۱۶۰ هزار نفر جذب صندوق استان شدند.

محمد اسفندیاری با اشاره به اینکه ۷۰ درصد بیمه‌گری روستاییان توسط دولت پرداخت می‌شود، تصریح کرد: درمان روستاییان مشکل جدی است و نیازمند تلاش و تعامل همه دستگاه‌ها است.

وی با اعلام اینکه از جمعیت استان۴۳۳  هزار نفر می‌توانند عضو صندوق شوند، افزود: هزار و ۳۰۰  نفر از مزایای مستمری بازنشستگی بهره‌مند می‌شوند.

برگزاری جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران از فعالیت ۷۸ کارگزار صندوق در استان خبر داد و گفت: تاکنون ۲ هزار و ۴۰۰ پرونده به سمت تامین اجتماعی رفته است.

اسفندیاری مادران ساکن در مناطق روستایی و عشایری که دارای سه فرزند و بیشتر باشند به صورت رایگان در این صندوق بیمه شده و از مزایای آن برخوردار می‌شوند که تاکنون ۵ هزار نفر در استان ثبت‌نام کردند.

وی خاطرنشان کرد: پرونده هزار نفر پس از راست‌آزمایی اولیه مشخص و تشکیل شد و عضو صندوق شدند و بقیه در حال انجام است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران بیان کرد: تمامی هزینه‌های بیمه مادران مشمول این طرح از سوی دولت و در سطح هشت پرداخت می‌شود و هیچ هزینه‌ای برای بیمه شدگان ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha