روحالله خدابنده امروز (۲۰ مرداد ماه) با بیان اینکه جلسات کمیسیون پزشکی در همه شهرستانهای زنجان بهطور منظم برگزار میشود، ادامه داد: تعداد افراد متخصص فعال در کمیسیون تشخیص پزشکی بهزیستی ۵۰ نفر است که از این تعداد ۱۴ نفر متخصص بهعنوان مهمان و ۳۸ نفر متخصص از کارکنان سازمان با تکمیل پرونده و بررسی مدارک پزشکی و مصاحبه حضوری وظیفه تعیین نوع و شدت معلولیت را برعهده دارند.
وی ورود افراد دارای معلولیت به چرخه دریافت خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی را منوط به تاییدیه کمیسیون پزشکی ارزیابی کرد و گفت: کمیسیون پزشکی فرآیندی است که در آن، بررسی مستندات و مدارک پزشکی، اختلالها و بیماریهای منجر به معلولیت شامل معلولان ذهنی، جسمی، شنوایی، بینایی، گفتاری، اعصاب و روان و سالمندان انجام میشود.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان درباره پرداخت کمکهزینه به افراد دارای معلولیت، بیان کرد: بهزیستی با پرداخت چهار عنوان کمکهزینه شامل کمکهزینه توانبخشی (مستمری)، کمکهزینه معیشت افراد دارای معلولیت بسیار شدید یا شدید بدون شغل و درآمد، کمکهزینه حق پرستاری و مددکاری افراد دارای معلولیت و کمکهزینه حق پرستاری افراد دارای آسیب نخاعی، به جامعه هدف خدمترسانی میکند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان زنجان، خدابندهلو با بیان اینکه از ابتدای سال تا کنون برای۵۸۰ نفر کارت معلولیت صادر شده است، افزود: پس از تایید معلولیت فرد در سامانه کمیسیون پزشکی، کارت شناسایی صادر میشود و فرد معلول میتواند از مزایایی مانند معافیتهای سربازی، دریافت وام اشتغال، بلیت نیمبهای هواپیما در بخش دولتی، خدمات آموزشی دانشگاه در چارچوب مقررات و ضوابط و ... برخوردار شود.
انتهای پیام
نظرات