به گزارش ایسنا، سید مجتبی خیام نکویی معاون وزیر جهاد کشاورزی در آیین گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی که در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، ضمن گرامیداشت چهل و چهل و چهارمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی اظهار کرد: در خصوص معماریهای رهبر فقید انقلاب در تشکیل نهاد کتابهای کمی به نگارش درآمده است در فاصله یک یا دو سال ابتدا سپاه پاسداران برای حفظ انقلاب مردمی و جهاد دانشگاهی نیز به پیشرفت علمی ایجاد شد که برکات فراوان را برای کشور داشتند.
وی افزود: ابتدای انقلاب ۷۶ درصد جمعیت کشور در روستا زندگی می کردند و امام راحل برای تامین نیاز آنها جهادسازندگی را راه اندازی کردند، دوران به نهادی نیاز بود که دستاوردهای دانشگاه را به فرآیندی مشخص در جامعه تبدیل کند تا با استفاده از جوانان و دانشجویان مسیر علمی کشور را به خوبی مشخص کند که در این زمینه جهاددانشگاهی ایجاد شد.
نکویی بیان کرد: رهبر انقلاب انحلال جهادسازندگی و کاهش جمعیت را دو اشتباه راهبردی عنوان کردند، با از بین رفتن جهاد سازندگی، نهاد متولی روستائیان در کشور حذف شد و کاهش جمعیت در کشور نیز با طرح فرزند کمتر، زندگی بهتر رقم خورد
معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: با وجود کاهش منابع آبی، تولید محصولات کشاورزی به دلیل افزایش سطح فناوری افزایش یافته است، امروز کل گندم مورد نیاز کشور حدود ۱۳ و نیم میلیون تن است. در سال اول دولت شهید رئیسی سه میلیون تن افزایش گندم نسبت به سال ۱۴۰۰ داشتیم و در سال دوم شش میلیون تن افزایش داشتیم و امروز حدود ۱۰ میلیون تن گندم در کشور از کشاورزان خریداری شده است.
وی ادامه داد:امسال در تولید گندم نان خودکفا شدیم به طوری که ظرف سه سال میزان تولید بیش از ۸ میلیون تن افزایش یافت،بنابراین با افزایش سطح فناوری میتوان دستاوردهای دیگری را نیز برای کشور رقم زد.
نکویی بیان کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی است که باید متناسب با نیاز کشور به روز شود. امروز جهادگران باید به حل چالشهای اولویتدار کشور و ارتقای سطح رفاه مردم بپردازند تا بتوانند با این روند کشور را متحول کرده و به پویایی برسانند. حفظ نوآوری و خلاقیت از جمله مسائلی است که همواره در جهاددانشگاهی مشاهده شده است که این مسئله باید به یک جریان تبدیل شود.
انتهای پیام
نظرات