• سه‌شنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۲۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403051610396
  • خبرنگار : 50691

همزمان با سالگرد جهاد دانشگاهی؛

مرکز ژنتیک دکتر کاظمی آشتیانی راه‌اندازی می‌شود

مرکز ژنتیک دکتر کاظمی آشتیانی راه‌اندازی می‌شود

معاون خدمات تخصصی و درمان پژوهشگاه رویان گفت: مرکز ژنتیک دکتر کاظمی آشتیانی با نیروی متخصص در زمینه ژنتیک انسانی همزمان با سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی راه‌اندازی می شود.

احمد وثوق، معاون خدمات تخصصی و درمان پژوهشگاه رویان در گفت‌وگو با ایسنا، از راه اندازی مرکز جامع تشخیص بیماری های ژنتیک دکتر کاظمی آشتیانی خبر داد و گفت: پژوهشگاه رویان به لحاظ داشتن نیروی انسانی حاذق در زمینه مباحث ژنتیکی، وجود زیرساخت و تجهیزات به روز مرکز جامع تشخیص بیماری های ژنتیک را همزمان با سالگرد جهاد دانشگاهی راه اندازی می کند.

وی افزود: نیروهای انسانی که در پژوهشگاه رویان فعالیت دارند در مباحث ژنتیک انسانی مطالعات و پژوهش های خوبی انجام داده اند که حضور آن ها در این مرکز می تواند برای مردم جامعه مفید باشد. پژوهشگاه رویان، محل مناسبی هم در محله زعفرانیه دارد که از آن برای راه اندازی این مرکز استفاده کرده ایم.

وثوق ادامه داد: همچنین تجهیزات مناسب و به روز  برای این مرکز تامین شده است که می تواند، بیماری ژنتیکی را تشخیص دهد یا حتی پیشگویی هایی کند و  امکان ابتلا به بیماری ها را در افراد تشخیص دهد. این دستگاه بسیار در کشور بسیار محدود است.

معاون خدمات تخصصی و درمان پژوهشگاه رویان تاکید کرد: در پژوهشگاه رویان، مرکز سلولی و مرکز مولکولی وجود دارد که مرکز ژنتیک تجمیع و جامع این دو مرکز است.

وثوق یاد آور شد: برنامه ای تدوین کرده ایم تا در آینده ای نه چندان دور بتوانیم از ارسال نمونه های ژنتیکی به خارج از کشور جلوگیری کنیم و در داخل کشور این نمونه گیری انجام شود.

* راه اندازی کلینیک پایش سلامت رشد کودکان ناشی از درمان ناباروری

وی در ادامه از راه اندازی کلینیک پایش سلامت رشد کودکان ناشی از درمان ناباروری خبر داد و گفت: یک برنامه کلی داریم تا کودکان ناشی از درمان ناباروری مورد رصد رشد سلامت از نوزادی تا نوجوانی قرار گیرند.

معاون خدمات تخصصی و درمان پژوهشگاه رویان تصریح کرد: یکی از بحث های روز این است که نوزادان که از روش درمان ناباروی متولد شده اند آیا با جمعیت عمومی تفاوت دارند یا خیر؟ جدای از این مسئله به دنبال رصد سلامت هستیم تا اگر این کودکان دچار مشکلی هستند یا خواهند شد درمان فوری و کمک درمانی هایی برای این بچه های طلایی که برای به دنیای آمدن آن ها سال ها انتظار و هزینه صرف شده است انجام گیرد.

انتهای پیام

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha