• یکشنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 1403051409312
  • خبرنگار : 71635

تحقق برنامه «امید اجتماعی» در گرو رفع ۳ نقص

تحقق برنامه «امید اجتماعی» در گرو رفع ۳ نقص

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه امید اجتماعی موضوعی مرکب در بستر فرهنگ است، گفت: در این برنامه ۳ نقص ساختار، فرآیند و فعل باید رفع شود.

به گزارش ایسنا،‌ دکتر علیرضا کلانترمهرجردی در سومین نشست تخصصی پیرنگ امید اجتماعی با ابراز خرسندی از در دستور کار قرار گرفتن موضوع امید اجتماعی در شورای فرهنگ عمومی، گفت: مفهوم امید اجتماعی، مفهومی فرهنگی است که در فرهنگ‌های گوناگون، تغییر می‌کند و در جوامع مختلف معنا و مفهوم خود را دارد.

وی با بیان اینکه جهت امید اجتماعی در هر جامعه را مبادی زیرساخت آن مشخص می‌کند، افزود: امید اجتماعی بحثی مرکب است. هر چند شورای فرهنگ عمومی کشور به این موضوع به صورت تخصصی ورود کرده است اما نباید آن را صرفا از موضع فرهنگی بررسی کند به خصوص در جامعه امروز که حوزه‌های اقتصاد و معیشت نقش موثری در آن دارند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه سیاست‌های کلان ما در موضوع امید اجتماعی باید مبتنی بر فرهنگ باشد، تصریح کرد: انتظار می‌رود سازمان‌ها و نهادها فعالیت و وظایف خود در حوزه امید اجتماعی را انجام دهند.

کلانتر مهرجردی بر تغییر روش‌های مقابله جوامع با یکدیگر تاکید و خاطرنشان کرد: یکی از ابزارهایی که دشمنان کشور، جامعه ایران را بر اساس آن رصد و تحلیل می‌کنند، نظام ادراکی از جمله امید اجتماعی است، پس لازم است به این موضوع بپردازیم.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی گفت: نیازمند رویکرد منطقی از امید اجتماعی هستیم که از سیاست‌زدگی به دور باشد.

وی ادامه داد: تصویرگری و افق‌آفرینی در امید اجتماعی جوامع انقلابی بعد از بازه زمانی مشخص، به آرمانگرایی میل می‌کند و نقش نخبگان در زبان، منش، افق و عملکرد در ایجاد روش در این موقعیت مهم است.

کلانتر مهرجردی بر بلندمدت بودن افق امید اجتماعی تاکید کرد و افزود: شورای فرهنگ عمومی باید به این موضوع فکر کند.

بنابر اعلام روابط‌عمومی شورای فرهنگ عمومی کشور وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد در برنامه امید اجتماعی ۳ نقص ساختار، فرآیند و فعل باید رفع شود، خاطرنشان کرد: اینکه متولی ساختار امید اجتماعی کیست؟ فرآیند پیگیری آن در متن جامعه باید چگونه باشد؟ و اقدامات ما تا چه اندازه امیدآفرین هستند، موضوعاتی است که در برنامه امید اجتماعی باید با جدیت پیگیری شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha