• سه‌شنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403050201360
  • خبرنگار : 71955

آمارهایی از بهره‌مندی دانش‌آموزان از مرور مطالب امتحانی در شبکه شاد

آمارهایی از بهره‌مندی دانش‌آموزان از مرور مطالب امتحانی در شبکه شاد

در راستای تاثیر مستقیم آزمون‌های نهایی متوسطه دوم بر کنکور ۱۴۰۳، پویش «یه تیر و دو نشون» در شبکه شاد با هدف جمع‌بندی نهایی و مرور مطالب برگزار شد.

به گزارش ایسنا، شبکه شاد در پویش «یه تیر و دو نشون» با پخش ۲۸۷ فیلم و بیش از ۴۵۰ ساعت محتوای آموزشی، توانست ۱۳.۶ میلیون نفر را به خود جذب کند و رکورد ۱۸ پخش زنده و ۴۰ هزار بیننده همزمان را به ثبت برساند.

با توجه به اهمیت آزمون‌های نهایی متوسطه دوم و تاثیر مستقیم آن‌ها در کنکور سراسری سال ۱۴۰۳، پویش «یه تیر و دو نشون» در شبکه شاد به منظور کمک به دانش‌آموزان در جمع‌بندی و مرور مطالب به اجرا گذاشته شد.

این کمپین به صورت رایگان امکان دسترسی به محتوای آموزشی متنوع از شرکت‌ها و موسسات آموزشی مختلف، آموزش و پرورش و مدرسان برتر را فراهم کرد.

بر اساس آمار منتشر شده، این پویش توانست بیش از ۱۳.۶ میلیون بازدیدکننده را جذب کند. همچنین، صفحه اصلی «یه تیر و دو نشون» نزدیک به ۶.۵ میلیون بازدید داشت که نشان‌دهنده توجه ویژه دانش‌آموزان به این برنامه آموزشی است.

در مجموع، ۲۸۷ ویدئوی آموزشی با بیش از ۴۵۰ ساعت محتوا در قالب این پویش تولید و پخش شد. این محتوا توسط ۹ مؤسسه آموزشی معتبر تهیه شده و به صورت رایگان در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت.

از نقاط قوت این پویش، می‌توان به برگزاری ۱۸ پخش زنده و همچنین ثبت رکورد ۴۰ هزار بیننده به صورت همزمان اشاره کرد. پویش «یه تیر و دو نشون» در پنج مقطع تحصیلی (ششم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم) اجرا شد و در مجموع بیش از ۴.۵ میلیون دانش‌آموز در کانال‌های مدرسه شاد عضو شدند.

محتوای ارائه شده شامل پخش زنده، شادآموز، شاد آزمون و منابع امتحانی بود که در ایام امتحانات هر روز از ساعت ۱۷ تا ۱۹ پخش زنده جمع بندی دروس در اختیار دانش آموزان قرار می‌گرفت.

آمارهایی از بهره‌مندی دانش‌آموزان از مرور مطالب امتحانی در شبکه شاد

نظرسنجی انجام شده از ۵۳ هزار دانش‌آموز شرکت‌کننده در پویش نشان داد که میانگین رضایت از نحوه تدریس معلمان ۳.۷۴ از ۵ و رضایت کلی از پویش ۳.۷۷ از ۵ بوده است.

۶۲ درصد از دانش‌آموزان بیش از حد متوسط از پویش راضی بودند و ۵۶ درصد کیفیت پخش زنده‌ها را بالاتر از متوسط ارزیابی کردند.

نکته قابل توجه در این نظرسنجی، استفاده گسترده و مکرر دانش‌آموزان از منابع پویش بود. ۴۳ درصد از شرکت‌کنندگان اعلام کردند که برای آمادگی در بیش از ۵ امتحان از محتوای این پویش بهره برده‌اند.

دانش‌آموزان در نظرسنجی‌ها، نمونه سؤالات و مرور کتاب‌های درسی را به عنوان کارآمدترین شیوه‌های آمادگی برای امتحانات معرفی کردند. این ترجیح با رویکرد پویش «یه تیر و دو نشون» همسو بود.

در مجموع، پویش «یه تیر و دو نشون» را می‌توان نمونه‌ای موفق از آموزش مجازی در مقیاس گسترده دانست که توانست با بهره‌گیری از فناوری و همکاری مؤسسات آموزشی، خدمات ارزشمندی را به دانش‌آموزان سراسر کشور ارائه دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha