• سه‌شنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1403050201143
  • منبع : پایگاه‌های خبری

یمن، پایان جنگ غزه را رقم می‌زند؟

یمن، پایان جنگ غزه را رقم می‌زند؟

رژیم صهیونیستی تنها یک گزینه دارد و آن توقف تجاوز به نوار غزه است تا مرکز ثقل نظامی، سیاسی و اقتصادی خود (تل آویو) را در برابر حملات نظامی یمن حفظ کند. بی‌تردید آمریکا به دلیل ناتوانی واشنگتن در حفظ امنیت تل آویو به زودی به صهیونیست‌ها دستور می‌دهد تجاوز به غزه را متوقف کنند.

به گزارش ایسنا، ایهاب مقبل؛ تحلیلگر عرب زبان در یادداشتی در راهبرد معاصر نوشت: رسانه‌های عبری گزارش کردند، پهپاد «یافا» قلب تل‌آویو را در نزدیکی ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و سفارت آمریکا هدف قرار داد، بدون اینکه سامانه پدافند هوایی این رژیم بتواند آن را شناسایی و رهگیری کند. مسلماً با توجه به حجم انفجار و فضای وحشتناک ناشی از آن، تعداد کشته‌شدگان رژیم صهیونیستی بسیار بیشتر از آن چیزی است که تل‌آویو اعلام می‌کند.


ران هولدای، شهردار تل آویو اعلام کرد، با پیش بینی تداوم حملات یمنی‌ها به این شهر که قلب تپنده اقتصاد رژیم صهیونیستی به شمار می رود، سطح آماده باش افزایش یافته است. در عین حال یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن تأکید کرد، تا توقف تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی به نوار غزه به عملیات نظامی خود علیه صهیونیست‌ها ادامه خواهد داد.

رژیم صهیونیستی تنها ۲۵ فروند هواپیمای نظامی دوربرد E ۱۵ Fدر اختیار دارد که به دلیل بُعد مسافت و مشکل سوخت گیری نمی توانند مهمات زیادی تا یمن حمل کنند


کارشناسان معتقدند، رژیم صهیونیستی سلاح‌های مناسب برای حمله و ضربه زدن به خاک یمن در اختیار ندارد. صهیونیست‌ها ناو هواپیمابر، بمب افکن‌های دوربرد مانند ۱ B و ۲B و ناوگان تانکرهای سوخت رسان ندارند؛ بنابراین نیروی هوایی رژیم صهیونیستی باید برای حمله به یمن به گونه ای هواپیمای نظامی خود را از پایگاه‌های هوایی این رژیم به پرواز درآورد که بتوانند از حریم هوایی عربستان عبور کنند و مسافتی بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر را بپیمایند.

رژیم صهیونیستی تنها ۲۵ فروند هواپیمای نظامی دوربرد E ۱۵ Fدر اختیار دارد که به دلیل بُعد مسافت و مشکل سوخت گیری نمی توانند مهمات زیادی تا یمن حمل کنند و به همین دلیل چنین عملیاتی مدنظر تل آویو نخواهد بود. رژیم صهیونیستی ۱۰۰ فروند بمب افکن غیر رادارگریز ۱۶ A F به دست آورد، اما بُرد آنها از یک هزار و ۸۰۰ کیلومتر تجاوز نمی کند. رژیم صهیونیستی مدعی است بُرد آن به ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر می رسد، اما هیچ سندی در این زمینه وجود ندارد.


نیروی هوایی رژیم صهیونیستی ۵۰ فروند هواپیمای رادارگریز ۳۵ E F به دست آورد که بُرد آنها بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر نیست، یعنی تا حدودی می توانند به یمن نزدیک شوند، اما به دلیل مشکل سوخت نمی توانند برگردند.


با وجود این، حتی اگر رژیم صهیونیستی بخواهد از ۱۵ F، ۱۶ یا ۳۵ استفاده کند، به دلیل مشکلات مسافت و سوخت گیری، عملیات با شکست مواجه می شود. آمریکا ناوهای هواپیمابر، بمب‌افکن‌های دوربرد یا ناوگان نفت‌کش‌های سوخت‌رسان برای بمباران یمن در اختیار رژیم صهیونیستی قرار نمی‌دهد، زیرا چنین اقدامی به منزله اعلام جنگ علیه محور مقاومت است و ایران می تواند از فاصله حدود یک هزار و ۷۵۰ کیلومتر بار دیگر رژیم صهیونیستی را هدف حمله قرار دهد.


این یعنی رژیم صهیونیستی تنها یک گزینه دارد و آن توقف تجاوز به نوار غزه است تا مرکز ثقل نظامی، سیاسی و اقتصادی خود (تل آویو) را در برابر حملات نظامی یمن حفظ کند.


بی تردید آمریکا به دلیل ناتوانی واشنگتن در حفظ امنیت تل آویو به زودی به صهیونیست‌ها دستور می دهد تجاوز به غزه را متوقف کنند. اگر واشنگتن به اجبار به خاک یمن حمله کند، این به معنای صدور مجوز حمله به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق و سوریه به محور مقاومت است. در این صورت حتی دورافتاده ترین پایگاه‌های آمریکا در منطقه خلیج فارس به هدف مشروع مقاومت تبدیل می شوند و جنگ بزرگی در منطقه شکل خواهد گرفت که واشنگتن در حال حاضر قادر به پذیرش آن نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha